Best Balıkesir Durdurulamıyor - Son Dakika
Yerel

Best Balıkesir Durdurulamıyor

Best Balıkesir Durdurulamıyor

Çanakkale’de düzenlenen 13. Minikler Şenliğinde çıktığı ikinci karşılaşmada Best Balıkesir, Kocaeli DSİ’yi 36-32 yenerek 2. galibiyeti aldı.

25.06.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de düzenlenen 13. Minikler Şenliğinde çıktığı ikinci karşılaşmada Best Balıkesir, Kocaeli DSİ'yi 36-32 yenerek 2. galibiyeti aldı.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Best Balıkesir, ilk çeyrekte top çıkarmakta zorlandı. Kocaeli DSİ'nin 23 numaralı oyuncusu Furkan'ı tutmakta da güçlük çekince bir anda geri düştü. Yapılan değişiklikler ile ikinci çeyrekte biraz oyun dengelense de Kocaeli DSİ ilk yarıyı 12-16 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte ideal kadrosuna kavuşan Best Balıkesir bir ara 12-28 geri düştüğü maçı son çeyrekte yaptığı baskılı mücadele ile maçı kazanmayı başardı. Son bölümde Best takımında özellikle Ege Cumalı'nın kritik anda 1 dakika içinde üst üste attığı 4 sayı ile takımını ateşlerken Furkan Demiroğlu ve Efe Budakoğlu kaptıkları toplar ile maçın kazanılmasında önemli rol oynadılar. Maç sonu büyük mutluluk yaşayan minik oyuncular tribünlerde bulunan az sayıdaki taraftarlarla ve teknik ekiple sevinçlerini paylaştı. Best Balıkesir Kocaeli karşısında aldığı bu galibiyetle gurup birinciliği için büyük avantaj yakaladı. Bugün oynanacak Best Balıkesir – Kayseri TED Kolej maçında Best alacağı galibiyet ile grup birinciliğini elde edecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Best Balıkesir Durdurulamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement