Best-Der'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım - Son Dakika
Yerel

Best-Der'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Bitlis Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEST DER), Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

29.09.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEST-DER), Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

Derneğin Yardım Komisyonu Başkanı Çetin Kaya, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi 36 ihtiyaç sahibi aileye yaklaşık 100 lira değerinde gıda paketleri dağıttıklarını söyledi.

Yardımlarla muhtaç ailelere çifte bayram yaşatmayı amaçladıklarını belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Her zaman ki gibi yardıma devam ediyoruz. Umut Kervanı Yardım Platformu'nun bir üyesi olarak, tüm mağdur ailelerin umudu olmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. İlk etapta 36 aileye yardımda bulunduk. Bayramdan sonra da gıda yardımlarımız devam edecek. Ayrıca bayramda kurban etlerinin muhtaç ailelere ulaştırılması için hayırseverlerin bizimle irtibata geçmesini istiyoruz. İsteyen hayırseverler özel bir mezbahanede yapacağımız kurban kesimden, etin dağıtım esnasına kadar tüm safhalarını bizimle takip edebilir. Bizde kayıtlı tüm ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı tüm hayırseverleri bu hayır kervanına davet ediyoruz." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Best-Der'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement