Beton Mikseri, Hafriyat Kamyonu ile Çarpıştı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Beton Mikseri, Hafriyat Kamyonu ile Çarpıştı: 1 Yaralı

Beton Mikseri, Hafriyat Kamyonu ile Çarpıştı: 1 Yaralı

Malatya’da hafriyat kamyonu ile beton mikserinin çarpışması sonucu devrilen mikserin sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

17.05.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da hafriyat kamyonu ile beton mikserinin çarpışması sonucu devrilen mikserin sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya Doğanşehir yolunda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait PMT ve Mıcır Yıkama Tesisi önünde yaşandı. Taş ocağından aldığı malzeme ile tesislerdeki tartıya girmek için anayola çıkan Murat Önver(51) yönetimindeki 44 ND 711 plakalı hafriyat kamyonu, anayoldan ilerleyen Emrah Güler yönetimindeki 44 DLL 813 plakalı özel bir şirkete ait beton mikseri ile çarpıştı. Kazada devrilen beton mikseri kayarak tesislerin güvenlik kulübesine çarparak durabildi. Kaza sonrası devrilen beton mikserindeki sürücü Emrah Güler olay yerine gelen itfaiye arama-kurtarma ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza nedeniyle yolun tek şeridi bir süreliğine kapandı.

Belediyeye ait tesiste çalışan hafriyat kamyonunun sürücüsü jandarmaya verdiği ifadesinde taş ocağından gelerek mıcır tesisine girmek için ana yola çıktığını ve yolu kontrol ettikten sonra karşıya geçmek istediği sırada beton mikseri ile çarpıştığını söyledi. Trafik ekipleri olay yerinde inceleme yaparken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan önceki günde kaza yerine yakın bir mesafede yine başka bir kaza meydana gelmiş ve yolcu minibüsünün park halindeki bir hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu 1 kişi ölmüş 2 kişi de yaralanmıştı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beton Mikseri, Hafriyat Kamyonu ile Çarpıştı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement