Beton Mikseri Metrobüs Yoluna Girdi - Son Dakika
3.Sayfa

Beton Mikseri Metrobüs Yoluna Girdi

Beton Mikseri Metrobüs Yoluna Girdi

İstanbul E-5 karayolunda ilerleyen bir beton mikseri, metrobüs yoluna girdi. Kazada şans eseri kimseye zarar gelmedi.

28.06.2016 19:00  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de kontrolden çıkan beton mikseri Fikirtepe metrobüs durağına daldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Metrobüs seferleri kontrollü sağlandı. Dolu mikseri metrobüs yolundaki çelik bariyerler durdurdu.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU

Kaza, 17.40 sıralarında Fikirtepe Uzunçayır istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Sedat Er'in kullandığı beton mikseri önce bir kazaya karıştı. Bu sırada emniyet şeridinde aracı bırakarak inen sürücü Er, imdat frenini çekmeyi unutunca kontrolden çıkan mikser yaklaşık 50 metre ilerisindeki metrobüs durağına daldı. Yüklü olan mikser bariyerleri ezdi. Bu sırada durakta bulunan yolucular panik yaşadı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sonrası Büyükşehir Belediyesi görevlileri metrobüs seferlerini yavaşlattı. Seferler bir süre kontrollü olarak sağlandı. Köprü istikametinde ise uzun araç kuyrukları oluştu. Beton mikseri bir saatlik çalışmayla metrobüs yolundan kaldırıldı.

Mikser sürücüsü Sedat Er, kazaya karışan kişiye yardım için aracından indiğini ileri sürdü.

Son Dakika 3.Sayfa Beton Mikseri Metrobüs Yoluna Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem
    10:42 Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem

    Bilecik Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan drone denetimlerinde, emniyet şeritlerini kullanan bir araç sürücüsüne 6 bin 439 TL trafik idari para cezası uygulandı. Sürücü, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma, kar mücadelesi, kaza incelemesi, genel güvenlik ve asayişin sağlanması gibi durumlar dışında emniyet şeritlerini ve banketleri kullanmaları' maddesine aykırı davrandığı için cezalandırıldı.

  • Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın
    10:39 Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek.

  • Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı
    10:39 Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı

    Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde yapılan aramada gözlük kabının içerisine gizlenmiş 97,2 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli T.B. gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı
    10:37 İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

    Beyoğlu'nda çalıştığı mekanda işi bırakıp başka bir mekanda işe başlayan DJ, eski patronları tarafından tehdit edildi. İş çıkışı Esenyurt'taki evine giden DJ, eski patronunun tuttuğu tetikçi tarafından saldırıya uğradı. Adamın eski patronlarının geçmişte de müşterileri silahla mekandan kovaladıkları ortaya çıktı.

  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi
    10:33 Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi

    Avustralya'nın Sydney kentindeki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının terör eylemi olduğu açıklandı. Saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, saldırganın 16 yaşında olduğu belirtildi. Bu saldırı, ülkede son 3 gün içinde gerçekleştirilen ikinci bıçaklı saldırı olarak kaydedildi.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
    10:30 Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

  • Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı
    10:30 Çorlu'da Silahlı Yaralama Zanlıları Polis Aracına Çarptı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde gerçekleşen silahlı yaralama olayından kaçan kamyonet, Çerkezköy'de polis aracına çarptı. Kazada 2 polis yaralanırken, kamyonetteki 5 kişi gözaltına alındı. Olayın ardından ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.


Advertisement