Beton Mikseri Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Beton Mikseri Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

Beton Mikseri Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

MUĞLA (İHA) – Muğla’da şarampole yuvarlanan beton mikserinin sürücüsü ağır yaralandı.

14.01.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA (İHA) – Muğla'da şarampole yuvarlanan beton mikserinin sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla- Fethiye karayolu Ortaca Sebze-Meyve Hali yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Köyceğiz istikametinden Ortaca istikametine gitmekte olan Ali Orhan (50) idaresindeki 48 D 8795 plakalı beton misketi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 20 metre sürüklendikten sonra alt geçit çukuruna uçtu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, kamyonun kapısı kesilerek çıkarıldı. Olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekibi, ağır yaralı olan Ali Orhan'ı Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaza sırasında yolun kenarındaki evinde olduğunu belirten bir görgü şahidi, "Ben içeride çocuklarım ile oturuyordum. Bir gürültü koptu, dışarı çıktığımda beton mikseri evimizin yol kapısını yıkarak karşıya geçti. Ben de ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beton Mikseri Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kastamonu'da Sentetik Ecza Hapı Operasyonu: 227 Adet Hap Ele Geçirildi
    13:48 Kastamonu'da Sentetik Ecza Hapı Operasyonu: 227 Adet Hap Ele Geçirildi

    Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramalarda, bir iş yerinde ve bir evde toplamda 227 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.

  • Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
    13:44 Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon borusu döşerken meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.

  • Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Yakalandı
    13:43 Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Yakalandı

    Kars'ta İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu ticareti yapanların yakalanması için başlatılan çalışmada, Kağızman Akçay köyü kırsalında hareketlerinden şüphelenilen 2 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, tarlada 60 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin evlerinde ise uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement