Beton Mikserinin Devrilmesiyle 120 Tonluk Aracın Altında Kalan Sol Kolu Kırılıp İki Bacağı... - Son Dakika
Güncel

Beton Mikserinin Devrilmesiyle 120 Tonluk Aracın Altında Kalan Sol Kolu Kırılıp İki Bacağı...

Beton Mikserinin Devrilmesiyle 120 Tonluk Aracın Altında Kalan Sol Kolu Kırılıp İki Bacağı...

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde beton mikserinin devrilmesiyle 120 tonluk aracın altında kalan, sol kolu kırılan ve iki bacağı zedelenerek kurtulan sürücü Osman Özdemir (40), 3 saat süren kurtarma çalışmalarına isyan etti.

11.09.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde beton mikserinin devrilmesiyle 120 tonluk aracın altında kalan, sol kolu kırılan ve iki bacağı zedelenerek kurtulan sürücü Osman Özdemir (40), 3 saat süren kurtarma çalışmalarına isyan etti. Bacaklarının koptuğunu düşündüğünü söyleyen Özdemir, Kabus dolu saatler geçirdim. Çaresizlik içinde acı çektim. Vincin gelmesi 3 saat sürdü. Bursa ile Mudanya arası 17 kilometre. Bu kadar mesafe 3 saate mi gelinir dedi. Bursa'dan Mudanya İlçesi'ne hazır beton götürmekte için yola çıkan 40 yaşındaki Osman Özdemir yönetimindeki 34 YD 8856 plakalı beton mikseri Güzelyalı Mahallesi'ne geldiğinde freni boşaldı. Dik olan yoldan aşağıya inerken boşalan frenler nedeniyle panik yaşayan Osman Özdemir, aracı durdurmak için direksiyonu aniden sağa çevirince beton mikseri devrildi. Aracın içinde ayakları sıkışan sürücüye önce Mudanya Arama-Kurtarma ve itfaiye ekipleri yardım etmeye çalıştı. Özdemir, sıkıştığı beton mikserinin altından çıkartılamayınca Bursa'dan vinç çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan Özdemir, 3 saat süren bekleyişin ardından vinç yardımı ile beton mikserin kaldırılmasıyla kurtarıldı. İki ayağı şans eseri sadece zedelenen ve sol kolu kırılan Özdemir, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan müdahalenin ardından evine gönderildi. 3 SAATE 17 KİLOMETRE GELİNMEZ

Yaşadığı zor anları anlatan Osman Özdemir, Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde kapanmadan önce maden ocaklarına ekmek sattığını fakat kapandıktan sonra kamyonculuk yapmaya başladığını belirterek, Ekmek parası için 7 ay önce Bursa'ya geldim ve çalışmaya başladım. O gün arabanın freni aniden boşaldı. Aniden karşıma içinde kadın sürücüsü olan bir araba çıktı. Arabayı şans eseri durdum. Yana kaydı. Hayal meyal hatırlıyor. Sonra arabayı sağa yatırdım. 3 saat bağıra bağıra yardım bekledim. Ayaklarımı hissetmedim. 120 ton ağırlığındaki beton mikserinin altında kaldı ayaklarım. Koptu zannettim. Kabus dolu saatler geçirdim. Saatlerce vinç bekledim. AFAD'da sadece bir kriko vardı. Bir kriko ne yapabilir ki İsyan ettim. Vinç gelene kadar kimse bir şey yapamadı. Başımda durup bekledi. Bana sadece 'sakin ol' dediler. Nasıl sakin olayım iki ayağım arabanın altında kaldı. Koptuğunu düşündüm. Çaresizlik içinde acı çektim. Vincin gelmesi 3 saat sürdü. Bursa ile Mudanya arası 17 kilometre. Bu kadar mesafe 3 saate mi gelinir Türkiye'de sadece küçük araçlar kaza yapmıyor. Bunu hazırlıklı olmak gerekli diye konuştu. Vinç gelince önce sağ ayağının çıkartıldığını anlatan Özdemir, Oynatabildiğimi görünce çok sevindim. Sonra ambulansta sol ayağımı da oynattım. İki ayağımda eziklik var. Sol kolum kırıldığı için alçıya alındı. Şuan sağlık durumum iyi. Şans eseri kurtuldumö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beton Mikserinin Devrilmesiyle 120 Tonluk Aracın Altında Kalan Sol Kolu Kırılıp İki Bacağı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement