Beü'de 7/24 Hizmet Veren Bir Çalışma Salonu Daha Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Beü'de 7/24 Hizmet Veren Bir Çalışma Salonu Daha Hizmete Girdi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde 7/24 saat hizmet verecek olan Şaban Teoman Duralı Çalışma Salonu 31 Mayıs Salı günü hizmete girdi.

31.05.2016 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde 7/24 saat hizmet verecek olan Şaban Teoman Duralı Çalışma Salonu 31 Mayıs Salı günü hizmete girdi. Açılan Çalışma Salonu BEÜ'de bu yıl açılan üçüncü salon oldu. Daha önce Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu Çalışma Salonları hizmete girmişti.

Farabi Kampüsünde hizmet veren Rüştü Onur Çalışma Salonunda olduğu gibi Şaban Teoman Duralı salonunda da aynı anda iki yüz elli öğrenci rahat bir şekilde ders çalışabilecek. Çalışma Salonunda aynı zamanda sınırsız internet hizmet sunan bilgisayarlar yer alıyor.

Amaçlarının tüm kampüslerde öğrencilerin rahat, konforlu ve sıcak bir ortamda ders çalınmalarını sağlama olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer: "Üniversitemizde son yıllarda yaptığımız yatırımlar sonucunda öğrencilerimizin kampüslerimiz içinde kaliteli zaman geçirmeleri için yeni mekanlar oluşturduk. Bu mekanların başında sosyal donatı alanlarının yanında hiç şüphesiz kütüphane ve çalışma salonları gelmektedir. Kısa süre önce açtığımız Rüştü Onur Çalışma Salonu öğrencilere tarafından tam kapasiteyle kullanılmaya başlandı. Periyodik olarak öğrencilerle gerçekleştirdiğimiz 'Öğrenci Buluşmalarında' gelen talepler doğrultusunda Farabi Kampüsünde yeni bir Çalışma Salonu yapmaya karar verdik. Tamamlanan Çalışma Salonuna Zonguldak'ımızın yetiştirdiği ünlü bilim insanın Şaban Teoman Duralı'ını isimin verdik. Aynı anda 250 öğrencimiz bu Çalışma Salonunda rahat bir şekilde ders çalışacak. Tamamlanma aşamasına gelen Çaycuma ve Devrek Kampüslerimizdeki çalışma salonlarımız da öğrencilerimizin hizmetine girecek. Bu vesileyle Şaban Teoman Duralı Çalışma Salonunun öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Çalışma Salonunun tamamlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımız sunuyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü'de 7/24 Hizmet Veren Bir Çalışma Salonu Daha Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement