Beü'de Dereye Giren Başarılı Öğrencilere Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Beü'de Dereye Giren Başarılı Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Beü\'de Dereye Giren Başarılı Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerine gönderilen teşekkür belgeleri senato üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda...

08.12.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerine gönderilen teşekkür belgeleri senato üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından öğrencilere takdim edildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer öğrencilerin her birine YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen Teşekkür Belgesi ve BEÜ'nün çeşitli armağanlar takdim etti. Denizcilik Fakültesi öğrencisi Şahin Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Rümeysa Atlı, Eczacılık Fakültesi öğrencisi Ayşegül Özgün, Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencisi Neslihan Yiğit, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Metin Enes Ercan, Tıp Fakültesi öğrencisi Işıl Nur Ören, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencisi Elifcan Malkoç, İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Kerim Çınar fakültelerine birincilikle giren öğrenciler olarak teşekkür belgelerini aldılar.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "2015-2016 Akademik Yılında fakültelerimizi birincilikle kazanan öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ yönetimi olarak başarılı öğrencileri her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Öğrenciler BEÜ'de oldukları için mutlu

Teşekkür mektuplarını almaya hak kazanan öğrenciler BEÜ'de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 2016-2017 akademik yılında eğitim hayatına başlayan BEÜ Eczacılık Fakültesi'ne birincilikle yerleşen Ayşegül Özgün, " Zonguldak'ta yaşıyorum. Eczacılık okumayı çok istiyordum. Burada Tıp Fakültesi'nde okuyan arkadaşlarım vardı, onlardan Bülent Ecevit Üniversitesi'nin eğitiminin çok iyi olduğunu öğrenince ailem de burada yaşadığı için tereddütsüz BEÜ'yü tercih ettim. Üniversitem eğitime dair beklentilerimin hepsini karşılıyor. Burada mutluyum. Okulumu, hocalarımı ve arkadaşlarımı seviyorum." dedi. Tıp Fakültesi'ne birincilikle yerleşen Işıl Nur Ören ise, "Hem Bülent Ecevit Üniversitesi'ni kazandığım hem de bu belgeyi aldığım için çok mutluyum. İstanbul'da yaşıyorum. Tercih döneminde Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni çok araştırdım. Web sitesinden ve çevremden öğrendiğim kadarıyla tercih edilebilecek başarıda bir okul olduğunu gördüm BEÜ, TUS sınavlarında Türkiye derecesi yapan bir Üniversite. Bu da eğitimin gerçekten çok iyi olduğunu gösteriyor. Üniversitemi seviyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü'de Dereye Giren Başarılı Öğrencilere Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement