Beü'de Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Beü'de Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme Toplantısı

Beü\'de Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme Toplantısı

Bitlis Eren Üniversitesi’nde (BEÜ) ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde süreç sahiplerinin katılımıyla Dış Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

04.02.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde süreç sahiplerinin katılımıyla Dış Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde başlayan dış değerlendirme, Uzman Denetçi Hüseyin Akduman'ın idari süreçleri değerlendirmesinin ardından Rektörlük Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleşen toplantıyla son buldu. Toplamda 8 birimde denetim yaptığını belirten Uzman Denetçi Hüseyin Akduman, üniversitenin üç tetkik dönemini başarıyla tamamladığını ifade etti. Akduman, "Seneye Allah nasip ederse belgenin yenilenmesi ile ilgili tetkik yapılacak. Dolayısıyla bizde bu sene ona hazırlık konusunda çalışmalar yaptık. Güzel bir tetkik geçirdik. Tetkik neticesinde hiçbir uygunsuzluk göremedim. Sıfır uygunsuzlukla tetkiki tamamladık. Bu açıdan hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah üniversitemiz bu konularda çok daha iyi noktalara gelecek" dedi.

Üç dönemdir denetim geçirdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, Uzman Denetçi Hüseyin Akduman'a teşekkür ederek, "Yapılan tetkikte hiç uygunsuzluk almamış olmak arkadaşlarımın başarısı. Bu konuda arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim burada en çok önem verdiğimiz şey sürdürülebilirlik. Bir iki yıl uğraşırsınız belgeyi alırsınız, ama önemli olan bu kalite anlayışını devam ettirebilmektir. Bizden öncekileri örnek alarak daha iyilerini yapmalıyız. Tekrar herkesi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü'de Kalite Yönetim Sistemi Dış Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement