Beü'de "Materyal Tasarım Sergisi" - Son Dakika
Yerel

Beü'de "Materyal Tasarım Sergisi"

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) işbirliği ile yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersinden elde edilen materyallerin sunumu için "Materyal Tasarım Sergisi" düzenlendi.

12.02.2015 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) işbirliği ile yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kapsamında, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım dersinden elde edilen materyallerin sunumu için "Materyal Tasarım Sergisi" düzenlendi.

BEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen serginin açılışının BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy ve YYÜ öğretim üyeleri tarafından yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji, Matematik, Tarih ve Türk Dili Edebiyatı Bölümleri ile Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik bölümlerinin son sınıf öğrencilerine yönelik yürütülen eğitimler sonucunda, becerilerin yansıtılması sağlanarak geliştirilen materyaller, başta bilişim teknolojileri olmak üzere, orta öğretim öğrencilerine yönelik ders materyallerini oluşturmaktadır. Öğrencilerin aldığı eğitimler, YYÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fethi Soyalp, Doç. Dr. Zihni Merey, Yrd. Doç. Dr. Sinan İşler ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nuri Çınarlı gözetiminde tamamlanmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beü'de 'Materyal Tasarım Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement