Beü'de Serbest Çalışma Laboratuarı Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Beü'de Serbest Çalışma Laboratuarı Hizmete Girdi

Beü\'de Serbest Çalışma Laboratuarı Hizmete Girdi

BEÜ'de öğrencilerin ders saatleri dışında kullanabilecekleri, proje ve ödevlerini yaparken katkı sağlamayı amaçlayan Serbest Çalışma Laboratuarı faaliyete geçti.

27.11.2014 09:06  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) öğrencilerin ders saatleri dışında kullanabilecekleri, proje ve ödevlerini yaparken katkı sağlamayı amaçlayan Serbest Çalışma Laboratuarı faaliyete geçti.

Öğrencilerin Windows 7 işletim sistemi, Autocad, Microsoft Office 2010, c++ gibi programları kullanabileceğini ifade eden Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Musa Çıbuk, talepler ve imkanlar ölçüsünde bu programların arttırılabileceğini belirtti. Yrd. Doç. Dr. Çıbuk; "Öğrencilerimiz boş zamanlarında laboratuarı kurallar çerçevesinde istedikleri gibi kullanabilirler. Laboratuarımızda 44 adet öğrenci bilgisayarı, 1 adet ana bilgisayar olmak üzere toplam 45 adet bilgisayar ve 1 adet EPSON EB-S92 projeksiyon aleti bulunmaktadır. Laboratuarda 6U'luk kabin kullanılıp bir adet Hp 2610 48lik switch kullanılmış olup ayrıca laboratuar gerekli konfigürasyonlar yapılarak kullanıma hazır hale getirilmiştir" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü'de Serbest Çalışma Laboratuarı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement