Beü; Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimlerini Geleceğe Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Beü; Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimlerini Geleceğe Uğurladı

Beü; Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimlerini Geleceğe Uğurladı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 16 Haziran 2016 Perşembe günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle üçüncü dönem mezunlarını geleceğe uğurladı.

16.06.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 16 Haziran 2016 Perşembe günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle üçüncü dönem mezunlarını geleceğe uğurladı.

Mezun öğrencilerin ailelerinin de katıldığı törene Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, BEÜ Senato Üyeleri, Fakülte Dekanları, akademik ve idari personel katıldı.

Öğrencilerin salondaki yerlerini almasıyla birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Diş Hekimliği Fakültesi dönem birincisi Sena Kaşıkçı, bugünlere gelebilmek için çok çalıştıklarını ifade etti. Kaşıkçı, "Hayatımız boyunca hem meslek edindik hem de güzel dostluklar ve anılar biriktirdik. Bugünse hayallerimizin gerçekle kavuşacağı bizim ve ailemiz için en onurlu gün" diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu da mezunların bugün itibariyle ayrıcalıklı, mes'uliyetli ve olağanüstü bir meslek sahibi olduklarını belirterek, mezunlara başarılarla dolu bir yaşam dileğinde bulundu.

Düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, fakültenin ikinci mezunlarını geleceğe uğurlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Diş Hekimliği Fakültemiz son üç yılda hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları açısından olağanüstü bir gelişmeye ve büyümeye tanık oldu. Artık çok kısa sürede hem verdiği eğitimin kalitesinde iddialı hem de diş hekimliği alanı ile ilgili bölgesine tüm hizmetleri sunabilen, güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir Diş Hekimliği Fakültesi hedefine birlikte ulaşmış olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Tüm bu süreçleri başarıyla yürüten başta Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu dekanlık akademik ve idari yönetim olmak üzere, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat Koçak ve çalışma arkadaşlarını, Diş Hekimliği Fakültesi'nin tüm öğretim elemanlarını kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrenciler, sizler üzerinize düşen tüm görevleri yerine getirerek zorlu pek çok sınavın ardından mezun olmaya hak kazandınız. Yaptığınız işi aşkla yapın."

Özer tüm öğrencileri kutlayarak yeni yaşamlarında başarılar diledi. Dönem birincisi Sena Kaşıkçı mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından öğrenciler hekimlik yemini etti. Tören mezun olan öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü; Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimlerini Geleceğe Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement