Beyaz Saçlı Prens"E Ayrılma İzni Yok - Son Dakika
Spor

Beyaz Saçlı Prens"E Ayrılma İzni Yok

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Bursaspor'a yenildiğimiz maçtan sonra Başkan Tuna Aktürk ile konuştum, 'İsterseniz ayrılabilirim. Belki daha iyi olabilir' dedim. Benimle devam edeceklerini söylediler" Kulüp Başkanı Aktürk: "Ertekin'i bir yere bırakmıyor, göndermiyoruz.

29.10.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZAFER AKPINAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un "beyaz saçlı prens" lakaplı Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bursaspor'a 5-0 yenildikleri maç sonrası istemeleri halinde görevini bırakabileceğini yönetime ilettiğini belirterek, "Benimle devam edeceklerini söylediler. Takımımın başındayım ve bugün dünden daha inançlıyım. Ligde kalacağız ve sezon içinde yine konuşulan takım olacağız" dedi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor müsabakasından sonra futbolcularının psikolojilerinin anormal derecede bozulduğunu söyledi.

Futbolda bazen kötü günler geçirilebileceğini anlatan Ertekin, şöyle konuştu:

"Böyle bir kötü günü Bursaspor maçında yaşadık. Bir daha böylesine bir dönem yaşayacağımıza inanmıyorum. Bunun için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bursaspor'a yenildiğimiz maçtan sonra Başkan Tuna Aktürk ile konuştum, 'İsterseniz ayrılabilirim. Belki daha iyi olabilir' dedim. Benimle devam edeceklerini söylediler. Takımımın başındayım ve bugün dünden daha inançlıyım. Ligde kalacağız ve sezon içinde yine konuşulan takım olacağız. Bursaspor yenilgisi nedeniyle üzgün olan futbolcularımın, Eskişehirspor maçında kendilerini affettirecek sonucu alacak bir futbol ortaya koyacağına inanıyorum. Bunun sözünü onlardan aldım."

Antrenman programlarını değiştireceklerini ve futbolcularla daha fazla zaman geçirmeye başlayacaklarını dile getiren Ertekin, sorun varsa çözümü de bulacak tarafın kendileri olduğunu ve daha iyi oynar duruma geleceklerini ifade etti.

"Beraber geldik, beraber gideriz"

Aktürk ise kulüpten ayrılma önerisi sunan Ertekin'e, yönetim kurulu adına anında yanıt verdiğini bildirdi.

Bugünlere Ertekin'le geldiklerini vurgulayan Aktürk, şunları kaydetti:

"Hocamıza, 'Beraber geldik, beraber gideriz' dedim. Ertekin'i bir yere bırakmıyor, göndermiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Şimdi değil sezon sonunda gerekli cevapları vereceğiz. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık ama yolumuza devam ediyoruz. Sonuçta bu takımı buralara bu teknik heyetle getirdik. Hocamızla birkaç maçlığına değil, sezon sonuna kadar anlaştık. Burada, yönetimde olduğumuz sürece Ertekin de takımın başında olacak. Hocamıza güveniyoruz. Zoru başarmak için yola çıktık ve bunu yapabileceğimize inanıyorum. Yeter ki teknik heyet ve futbolcularımıza güven duyulsun. Asıl bu dönemde desteğe, morale ve birlikteliğe ihtiyacımız var." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beyaz Saçlı Prens'E Ayrılma İzni Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement