Beyaz Saray'da Bombalı Paket Alarmı - Son Dakika
Güncel

Beyaz Saray'da Bombalı Paket Alarmı

Beyaz Saray\'da Bombalı Paket Alarmı

ABD'de Beyaz Saray yakınlarında bulunan bulunan şüpheli paket nedeniyle alarm verildi. Beyaz Saray çalışanları güvenli bölgeye taşınırken, bölge ablukaya alındı.

28.03.2017 18:06  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin başkenti Washington'da başkanlık makamı Beyaz Saray'da bomba alarmı verildi.

Saray yakınlarındaki bir şüpheli paket nedeniyle bölge ablukaya alındı.

GİZLİ SERVİS BÖLGEYİ ABLUKAYA ALDI

Beyaz Saray'ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis, twitter'dan yaptığı açıklamada "Gizli Servis Beyaz Saray yakınlarındaki şüpheli bir paketi inceliyor. Yol güvenlik nedeniyle kapatıldı. Vatandaşlar, medya mensupları ve saray çalışanları güvenli bir bölgeye alındı." dedi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli kişinin gözaltına alındığı ve bomba imha ekiplerinin şüpheli paketi kontrol altına aldığı açıklandı. Güvenlik alarmı gerekçesiyle Beyaz Saray çevresindeki sokaklar yaklaşık iki saat araba ve yaya trafiğine kapalı tutuldu.

3 SENE ÖNCE DE BİR SKANDAL YAŞANMIŞTI

Üç sene önce yaşanan bir başka olayda Beyaz Saray'ın önündeki demir parmaklıklardan atlayan ve 64 metre uzunluğundaki bahçeden koşarak geçen 42 yaşındaki Irak gazisi Omar Gonzalez, elindeki bıçağıyla eski Başkan Barack Obama'nın konutuna kadar gitmişti. Skandalın ardından eleştirilerin hedefi haline gelen Gizli Servis Direktörü Julia Pierson, istifa etmişti.

Son Dakika Güncel Beyaz Saray'da Bombalı Paket Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement