Beyaz Show Almanyada İzleyicileriyle Buluştu - Son Dakika
Dünya

Beyaz Show Almanyada İzleyicileriyle Buluştu

Beyaz Show Almanyada İzleyicileriyle Buluştu

Mitsubishi Electric Halle'de gerçekleştirilen ve 3 bin 500 kişinin izlediği Beyaz Show'a, Demet Akalın, Hakan Altun, Ayla Çelik, Tolgahan Sayışman, 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışma programına Dortmund'dan katılan ve ödül kazanan Esra-Sabit Şimsek çifti ile Almanya 2. Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Kaan Ayhan konuk olarak katıldı.

16.10.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mitsubishi Electric Halle'de gerçekleştirilen ve 3 bin 500 kişinin izlediği Beyaz Show'a, Demet Akalın, Hakan Altun, Ayla Çelik, Tolgahan Sayışman, 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışma programına Dortmund'dan katılan ve ödül kazanan Esra-Sabit Şimsek çifti ile Almanya 2. Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Kaan Ayhan konuk olarak katıldı. Demet Akalın, Hakan Altun ve Ayla Çelik sevilen şarkılarıyla salonu dolduran izleyicileri coştururken, Beyazıt Öztürk de yaptığı esprilerle salonu konuklarını güldürdü.

NE İŞ YAPTIĞINI SÖYLEYİNCE...

Beyazıt Öztürk, konu Ayla Çelik'le aşk yaşadığı iddialarına gelince, "Ben evleneceğimi gazetelerden öğrendim, dedim bu düğüne gideyim artık. ya bunlar ne derse desin, biz bizi biliyoruz" dedi. Salondan gelen "Evlenmeyecek misin?" sorusuna ise "Her güne evlenecekmişim gibi başlıyorum, ama olmuyor. Annem zaten önce benim için birisini çok beğeniyor, sonra çok geçmeden dönüyor. Beğendiği kız, işi gereği yanından ayrıldın mı, 'Ne iş yapıyor' diye soruyor, ben de anlatınca, 'Bu işi yapanla zor' deyip vazgeçiyor. Böylece ben de evlenemiyorum" diye cevap verdi. Beyaz, programın son bölümünde Ayla Çelik ile Bağdat adlı şarkıya düet yaptı.

FORMA HEDİYE ETTİ

Milli futbolcu Kaan Ayhan da Beyaz'ın sorularıyla zor anlar yaşadı. Genç oyuncu, Beyaz'ın, "Heyecanın mı" sorusuna, "Var" diye cevap verince, araya Hakan Altun girdi: "Evet, Kaan kuliste bana, 'Abi ben otuz bin, kırk bin kişinin önüne çıkıp futbol oynuyorum, ama bugün burada çok heyecanlıyım, adeta titriyorum' dedi, dolayısıyla heyecanı çok." Milli oyuncu Kaan Ayhan, progda sırasında Beyaz'a İzlanda maçında giydiği 22 numaralı formayı hediye etti. Beyaz Show sahnesine gelen Gülay Doğanay adlı bir izleyici de Beyaz'a, "Ben evde eşime, 'Sana ilanı aşk edeceğim' dedim inanmadı, buradan aşkımı haykırmak istiyorum" dediğinde salonda gülüşmeler başladı. Daha sonra sahneye elinde evlilik yüzüğüyle gelen 23 yaşındaki Tarık Özkara, "Ben sevgilime evlenme teklimi yapmak istiyorum" dedi. Bunun üzerine Beyaz, "Sevgilin buradaysa gelsin sahneye" dedi ve Tarık Özkara daha sonra, sahneye gelen sevgilisi Cansu Ceylan'ın önünde diz çökerek evlenme teklifi etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Beyaz Show Almanyada İzleyicileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement