Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent'ten Demokrasi Nöbetine Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent'ten Demokrasi Nöbetine Tam Destek

Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent\'ten Demokrasi Nöbetine Tam Destek

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, demokrasi nöbetine ikinci bir emre kadar devam edeceklerini söyledi.

25.07.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, demokrasi nöbetine ikinci bir emre kadar devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesi, kentte devam eden demokrasi nöbetine kurdukları Milli İrade Çadırı ile destek vermeye devam ediyor. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her akşam demokrasi nöbetinde bulunan Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, burada katılımcılara simit, lokum ve su dağıtıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci emrine kadar alanlarda olacaklarını belirten Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, darbe girişiminde bulunanları kınadıklarını söyledi. Kent, Türkiye'de 15 Temmuz gecesinden itibaren yaşatılmak istenen hukuksuz, değersiz, ahlaksız darbe girişiminin karşısında olduklarını söyledi. Darbe girişiminin sadece karşısında kalmayacaklarını belirten Kent, tekrarlanmaması için her türlü mücadeleye hazır olduklarını kaydetti. Nezihe Kent, "Hukuk dışı her hangi bir ortam için bırakın tartışmayı acaba sorusunun sorulmasını bile yanlış buluruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımızın, Türkiye Cumhuriyeti hükümetimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin emrinde olduğumuzu tüm dünyaya ve gelecek nesillerimize, hürmetle ilan ederiz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent'ten Demokrasi Nöbetine Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement