Beyazıt'ta Korkutan Otel Yangını - Son Dakika
Güncel

Beyazıt'ta Korkutan Otel Yangını

Beyazıt\'ta Korkutan Otel Yangını

Fatih Beyazıt’ta 4 yıldızlı bir otelin saunasında çıkan yangın paniğe neden oldu.

26.08.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Beyazıt'ta 4 yıldızlı bir otelin saunasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Saunadan yayılan dumanlar otelin her tarafını sarınca otelde kalan müşteriler tahliye edildi.

Yangın, saat 16.00 sıralarında Fatih Beyazıt Büyük Tulumbacı Çıkmazı'ndaki 4 yıldızlı bir otelin saunasında meydana geldi. İddiaya göre, otelin saunası içeride kimse olmadığı sırada bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevlerin artması nedeniyle yangın büyüyünce, saunadan çıkan yoğun dumanlar otele yayıldı. Yayılan duman nedeniyle otelde kalan müşteriler de görevliler tarafından tahliye edildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri saunaya inerek kısa sürede yangını söndürdü. Ardından da şeffaf ve plastik borular aracılığıyla duman tahliyesine başladı.

OTEL MÜŞTERİLERİ KALDIRIMDAN ÇALIŞMALARI İZLEDİ

Öte yandan yangın nedeniyle tahliye edilen müşteriler otelin karşısındaki kaldırıma oturarak çalışmaları izledi. Küçük bir kız çocuğunun korku ile çalışmaları izlemesi ise kameralara yansıdı. Bazı vatandaşlarda çalışmaları cep telefonlarına kaydetti.

Yangını gören bir vatandaş, "Yangın otelin saunasından başlamış, ondan sonra dumanlar yayılmaya başladı. İçeride baya müşteri vardı. Hepsini dışarıya çıkarttılar. Kimse kalmadı" dedi.

Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyazıt'ta Korkutan Otel Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement