Beydağ'da Şentürk Mazbatayı Aldı, İlk Meclis Yarın Akşam - Son Dakika
Yerel

Beydağ'da Şentürk Mazbatayı Aldı, İlk Meclis Yarın Akşam

Beydağ\'da Şentürk Mazbatayı Aldı, İlk Meclis Yarın Akşam

Beydağ’da yüzde 53,9’luk oy oranıyla bir dönem daha CHP’den belediye başkanlığına seçilen Vasfi Şentürk, dün Ödemiş Adalet Sarayı’nda mazbatasını alarak 2014-2019 dönemi için resmen göreve başladı.

03.04.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beydağ'da yüzde 53,9'luk oy oranıyla bir dönem daha CHP'den belediye başkanlığına seçilen Vasfi Şentürk, dün Ödemiş Adalet Sarayı'nda mazbatasını alarak 2014-2019 dönemi için resmen göreve başladı. Başkan Şentürk'le birlikte toplam 12 kişiden oluşan Beydağ Belediye Meclisi üyeleri de mazbatalarını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Beydağ Belediye Başkanlığı makamına gelen Şentürk, tebrikleri kabul etti. AK Parti'nin adayı Fevzi Kaya karşısında 2400 oy farkla galip gelen Şentürk, belediye meclisinde 8 CHP'li, 2 AK Partili, bir de MHP'li üye ile çalışacak. Belediye meclisinde CHP adına Sebahattin Tekel, İlyas Değirmenci, Feridun Yılmazlar, Mehmet Şenkan, Murat Kırcan, Mehmet Soğukkuyu, Serkan Işık ve Mehmet Saydam görev yapacak. AK Parti adına Yakup Sert ve Hüseyin Ay, MHP adına da Halil Yıldız belediye meclisine yer alacak. Beydağ'da yeni dönemin ilk meclis toplantısı da yarın akşam gerçekleştirilecek. Beydağ Belediye Meclisi yeni üyeleriyle saat 20.30'da belediye binasında toplanacak.

"YÜKSEK OY FARKI BİZE BÜYÜK BİR SORUMLULUK YÜKLEDİ"

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, büyük oy farkıyla seçilmenin kendilerine ayrı bir sorumluluk yüklediğine vurgu yaparak, her bölgeye ve herkese eşit hizmet sözü verdi. Şentürk yaptığı değerlendirmede, "5 yılda insanımızla bağımız hiç kopmadı. Elimizdeki imkanları artırarak daha fazla nasıl hizmet ederiz diye düşündük. Halkla ilişkilerimizi hiçbir zaman ihmal etmedik, halkın içine olduk. Şimdi 25 mahallemiz var. İlçe merkezinde 5 yıl ne yaptıysak köylerimize de onları taşıyacağız. Büyükşehir ile uyum içerisinde olarak Beydağ'da hayat standartlarının yükseltilmesi için mücadele edeceğiz. Sırada daha büyük ölçekli projeler var. Halkımızın ilgisi için minnettarız" dedi.

Şentürk şöyle devam etti: "Bu kadar büyük bir farkla kazanmak bize ayrı bir sorumluluk yükledi. Bu desteğe layık olmak için gece-gündüz demeden çalışacağız. Halkımızın da katılımıyla Beydağ'ı yöneteceğiz. Herkese, her mahalleye aynı hizmeti götüreceğiz. Eşit ve şeffaf yönetim anlayışımız sürecek. Adalet ve hakkaniyet çerçevesinde hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni dönem ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağ'da Şentürk Mazbatayı Aldı, İlk Meclis Yarın Akşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement