Beyhan Başol, TOBB Genç Girişimciler Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Beyhan Başol, TOBB Genç Girişimciler Toplantısına Katıldı

Beyhan Başol, TOBB Genç Girişimciler Toplantısına Katıldı

Aydın Sanayi Odası’nın (AYSO) koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Beyhan Başol, 81 ilin katıldığı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler müşterek toplantısına katıldı.

25.02.2015 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Sanayi Odası'nın (AYSO) koordinatörlüğünü yürüttüğü TOBB Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Beyhan Başol, 81 ilin katıldığı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler müşterek toplantısına katıldı.

Müşterek toplantılardan sonra; İl İcra Kurulu Başkanlarının katılımı ile TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulunda yer alacak 7 Bölge Temsilcisi seçimleri yapıldı. Aydın Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Beyhan Başol Ege Bölgesi temsilcisi seçildi.

TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu'nda ülkemizdeki 7 bölge temsilcisi içinde tek kadın olan Başol, "Ege Bölgesi'ndeki İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Uşak, Kütahya, Manisa İl İcra Kurulu Başkanlarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bölge temsilcileri içindeki tek kadın başkan olmaktan da onur duydum. Bundan iki hafta önce Aydın' da yaptığımız tanışma toplantımızda bölgemizdeki tüm il başkanlarımızla birlikte bölgesel kalkınmanın hedeflendiği ve girişimciliğin il, bölge ve ülke ekonomisi için gelecekte ne kadar önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturmak üzere ortak bölge projelerini gerçekleştirmek üzere kararlar almıştık. Bugün TOBB bünyesinde yaptığımız bu toplantılarda, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu' nun da her zaman söylediği gibi, TOBB Genç Girişimciler Kurullarının ne kadar önemli ve girişimcilik konusunda ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu bir kez daha görmüş olduk ve çok heyecanlandık. TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sayın Ali Sabancı ve kurul üyelerinin ' de desteği ile bölgemiz adına yürüteceğimiz projeleri en kısa sürede hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyhan Başol, TOBB Genç Girişimciler Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement