Beykonak'ta Asfalt Çalışması Mayısta Tamamlanacak - Son Dakika
Yerel

Beykonak'ta Asfalt Çalışması Mayısta Tamamlanacak

Beldeden mahalleye dönüşen Beykonak Mahallesi'nde Kumluca Belediyesi tarafından asfalt çalışması yürütülüyor.

12.04.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Yasası ile Kumluca'nın mahallesi olan Beykonak'ta yürütülen asfalt çalışmasının gelecek ay tamamlanacağı bildirildi.

Beykonak'ta, seçimlerin ardından başlatılan asfalt çalışması devam ediyor. Asfalt çalışması yapılan yol, Beykonak Mahallesi'nin yanı sıra Mavikent ve Adrasan mahallelerinin de ulaşımını sağlıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, yerel seçimler öncesi seçimlerden sonra ilk işlerinin Beykonak Mahallesi'nin asfalt çalışması olduğunu söylediklerini ve seçimlerin ertesi günü burada çalışma başlattıklarını söyledi.

Kumluca Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaların büyük bir bölümünün tamamlandığını ifade eden Çetinkaya, "Beykonak'ta asfaltlama çalışmamız planladığımız doğrultuda sürüyor. İlk olarak yollarımızın altyapısını oluşturup, asfaltlamaya hazır hale getiriyoruz. Şu anda asfaltlama için üç ekibimiz çalışıyor ve yolların büyük bölümünü asfalta hazır hale getirdik" dedi.

Mayıs ayında Beykonak'ta asfaltlamaya geçeceklerini belirten Çetinkaya, mayıs ayı sonuna kadar da asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yıllardır asfalt sıkıntısı çeken Beykonak halkının asfalta kavuşmasını sağlayacaklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beykonak'ta Asfalt Çalışması Mayısta Tamamlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement