Beykoz'da Bahar Koşusu Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Beykoz'da Bahar Koşusu Heyecanı

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen bahar koşusu öncesi vatandaşlarla bir araya gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, ’Anneler Günü’ne özel doğum günü pastası kesti.

11.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen bahar koşusu öncesi vatandaşlarla bir araya gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, 'Anneler Günü'ne özel doğum günü pastası kesti.

Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği ilçe sakinlerini spora teşvik etmek, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen "Beykoz Belediyesi Geleneksel Halk Koşusu" bu yıl 6. kez yapıldı. Koşu öncesi ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın katılımıyla Anneler Günü'ne özel pasta kesildi. Her yıl baharı karşılamak ve sporu teşvik amacıyla düzenlenen Halk Koşusu'na Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Eski Futbolculardan Recep Çetin, Ogün Temizkanoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, sanatçı Demet Akalın, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları, muhtarlar, spor kulüpleri temsilcileri, öğrenciler ve ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Koşunun ardından Anneler Günü'ne özel olarak "Halk Yürüyüşü" de yapıldı.

26 BİN TL PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Beykozluları spora teşvik etmek ve hayatımızda sporun daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla düzenlenen halk koşusunda katılımcılara toplam 26.000 TL'lik para ödülü dağıtıldı. 1. olan yarışmacılara 750 TL, 2.'lere 500 TL, 3.'lere ise 300 TL para ödülü verildi.

"ÇOK ANLAMLI BİR GÜNE DENK GELDİ"

6. Geleneksel Halk Koşusu'nun Anneler Günü'ne denk gelmesi dolayısıyla Kaymakam Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve sanatçı Demet Akalın pasta keserek katılımcılara ikram ettiler. Başkan Çelikbilek "Anneler günü gibi anlamlı bir günde yapılan Halk Koşusu daha da ehemmiyet kazandı. Her yıl amacımız bahara merhaba demek, her geçen yıl artan obeziteye ve sporun önemine dikkat çekmek için yüzlerce vatandaşımızın katılımıyla 'Halk Koşusu'nu bu yıl da başarıyla tamamladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederim" diyerek, ödül alanları tebrik etti.

ENGELLİLER KENDİ KATEGORİLERİNDE YARIŞTI

Halk Koşusu'nda ayrıca Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlarımızda yer aldılar. "Engelleri Birlikte Aşalım" çağrısında bulunan engelli sporcular da kendi kategorilerinde yarıştılar.

5 bin metrelik parkurda yapılan Halk Koşusu, Belediye Meydanı'ndan başlayarak Kaymakdonduran Kavşağı'ndan aynı güzergahın dönülmesiyle sona erdi. Muhtarlar kategorisinde birinci olan Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu da aldığı para ödülünü, mahallesindeki ihtiyaç sahibi olanlara harcayacağını belirtmesi büyük alkış aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beykoz'da Bahar Koşusu Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement