Beykoz'da Komyonet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı.... - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da Komyonet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı....

Beykoz\'da Komyonet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı....

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHABeykoz Riva yolunda su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

19.06.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN İstanbul DHA

Beykoz Riva yolunda su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Beykoz Riva Mahmut Şevket Paşa mevkiinde saat 16.00'da meydana geldi. İddiaya göre Riva'dan Beykoz istikametine doğru seyir halinde olan Salim Kocukcu yönetimindeki su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen Atakan Yılmaz yönetimindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin içerisinde bulunan 3 kişi ve kamyonette bulunan bir kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil içerisinde sıkışan bir kişiyi kurtardı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Riva yolu yaklaşık yarım saat çift yönlü trafiğe kapalı kaldı. Kazalı araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Kamyonet sürücüsü Salim Kocukcu ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beykoz'da Komyonet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Kişi Yaralandı.... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement