Beykoz'dan Edirne'ye Ramazan Gezisi - Son Dakika
Yerel

Beykoz'dan Edirne'ye Ramazan Gezisi

Beykoz Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün ilçe sakinlerini Edirne’ye götürmeye devam ediyor.

03.07.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün ilçe sakinlerini Edirne'ye götürmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarihi gezinin ardından ise Beykoz iftar sofralarında oruç açıyor.

Beykoz Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçe sakinlerini Edirne'ye ziyarete götürüyor. İlçeden her gün 5 otobüs kaldıran Beykoz Belediyesi, Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik eden Edirne'nin tarihi mekanlarını vatandaşlarına gezme imkanı sunuyor. Rehberlerin eşlik ettiği gezilere katılanlar başta Selimiye Camii olmak üzere Eski Camii, Üç Şerefeli Camii, Balkan Savaşı Müzesi, Er Meydanı ve Selimiye Vakıf Eserleri Müzesi'ni görme fırsatı uluyor. Ramazan'ın manevi güzelliklerinin yaşandığı ziyaret sonrasında ilçeye dönüşte Belediye avlusunda kurulan sofrada hep birlikte iftar yapılıyor. Gezilere bu yıl 6 bin ilçe sakininin katılmasını bekleniyor.

Yolculuk öncesi vatandaşları uğurlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Edirne ve Çanakkale gezilerine vatandaşların ilgisinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, çeşitli geziler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Tarihe ve ecdada vefa duygusuyla bu gezileri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beykoz'dan Edirne'ye Ramazan Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement