Beykoz Giresunlular Derneği 30. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Beykoz Giresunlular Derneği 30. Yılını Kutladı

Beykoz Giresunlular Derneği 30. Yılını Kutladı

Beykoz Giresunlular Derneği, 30. yılını kutladı.

03.12.2016 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Giresunlular Derneği, 30. yılını kutladı.

Derneğin 30. yılı dolayısıyla düzenlenen programa TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi de katıldı. Hamzaçebi, Beykoz Giresunlular Derneğinin İstanbul'daki en aktif derneklerden biri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu akşam Beykoz'da Giresunlular Derneğinin bu etkinliğinde bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Beykoz Giresunlular Derneği, İstanbul'daki Giresunlular Dernekleri arasında belki de en etkin olanlarından birisi. İstanbul'da büyük kentlerdeki hemşehri dernekleri diyince aklıma hep şu gelir; bizim çocukluğumuzda Karadeniz'den İstanbul'a gittiğinde 'gurbete gitti' derlerdi. İşte o gurbete giden insanlar İstanbul'da ve diğer kentlerde hemşehri dernekleri dediğimiz bu dernekleri kurdular. Bunun amacı yalnız kalmamak, bir arada kalmak, bir arada olmanın gücünü hissederek çalışma hayatında, sosyal hayatında başarılı olmaktı."

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da Beykoz'da kurulan ilk derneğin 30. yılını kutladıklarını belirterek, "Giresun Federasyonunda başkanlık yapmış ve şu anda da verilen son görevle milletvekili sıfatıyla milletine hizmet etmeye çalışan bir kardeşiniz olarak her zaman emrinizdeyiz. Baktığınız zaman şu salonda 15 Temmuz ruhu hala yaşıyor. Her görüşten ve düşünceden arkadaşlarımız var." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, derneğe katkı sunan dönem başkanlarına plaket takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beykoz Giresunlular Derneği 30. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement