Beylerbeyi'ndeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Beylerbeyi'ndeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Beylerbeyi\'ndeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, imara yeni açılan Beylerbeyi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

06.12.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, imara yeni açılan Beylerbeyi'ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Beylerbeyi bölgesinde örnek bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Fadıloğlu,"Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

İmara yeni açılan alanlarda gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarında örnek projeler uygulayan Şehitkamil Belediyesi, Beylerbeyi bölgesinde yürütülen altyapı çalışmalarını tamamladı. Kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Fadıloğlu, Beylerbeyi bölgesinde örnek bir altyapı çalışması yürüttüklerini belirtti.

Fadıloğlu, imara yeni açılan Beylerbeyi'ndeki altyapı çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu. Fadıloğlu, "Beylerbeyi'nde, yeni stadyumun karşısındaki alanın uygulamasını tek kalemde bitirdik. Daha sonraki süreçte de yol çalışmasına başladık. Uygulamayı bitirir bitirmez diğer altyapı kuruluşlarıyla irtibata geçtik. TEDAŞ, TELEKOM, GASKİ, GAZDAŞ gibi kurumlarla irtibata geçerek bir daha yapılmış yerlerin kazılmaması adına, işin bir kerede yapılmasını talep ettik. Altyapı kurumlarımız da kendi bütçeleri dahilinde programlarına aldılar. Kademeli olarak bütün altyapı kuruluşları o bölgeye girdi. Milletin kaynağını harcıyoruz. Milletin kaynağının heba olmaması adına bütün altyapı bittikten sonra asfalt çalışmasını yapıyoruz. Beylerbeyi'nde, yeni stadyumun karşısındaki alanda bütün yolların asfaltı tamamlandı ve milletimize teslim edildi" dedi.

ÜLKE KAYNAKLARI HEBA OLMAYACAK

Beylerbeyi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmasının örnek teşkil edeceğini dile getiren Fadıloğlu, "Beylerbeyi'nde, yeni stadyumun karşısındaki alanın şu anda kaldırım ihalesini yapıyoruz. Kaldırım ihalesini daha önce yapmış olsaydık, aydınlatma direklerinden dolayı sonra yeniden kazılacaktı. O bölgenin aydınlatma direkleri de dahil bitirildiği için biz kaldırımı yaparken bundan sonra kimse kaldırıma zarar vermeyecek. Bu da ülke kaynaklarının heba edilmemesini sağlayacak. Bu çalışmayı örnek alarak, yapılacak tüm çalışmaların bu şekilde olmasını istiyoruz. Bunun için de esas olan kurumlar arası koordinasyondur. Eğer siz diğer kuruluşlara haber vermeden işlem yaparsanız olmaz. Bunun bir plan program dahilinde olması lazım. Biz de ne zaman nereyi yapacaksak diğer altyapı kuruluşlarıyla paylaşıyoruz. Altyapı kuruluşları da ona göre hazırlıklarını yapıyor. Biz de kendi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Eşgüdümlü olarak bir sıkıntı çıkmıyor. Bu durumda hem milletimiz hem altyapı kuruluşları hem de Şehitkamil Belediyesi olarak biz mutlu oluyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylerbeyi'ndeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement