Beylikdüzü Belediyesinden Çocuklara Karne Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesinden Çocuklara Karne Sürprizi

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların keyifli bir yarı yıl tatili geçirmeleri adına eğlence dolu etkinlikler düzenliyor.

23.01.2015 13:00  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların keyifli bir yarı yıl tatili geçirmeleri adına eğlence dolu etkinlikler düzenliyor. Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezleri'nde 27-28-29 Ocak ve 3-4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek tiyatro ve sinema organizasyonlarının yanı sıra kukla, illüzyon, gölge oyunu, ateşbaz ve sihirbaz gösterimleri karne sevincini daha da katlayacak.

Karne sevinci yaşayan çocukları Beylikdüzü'nde eğlenceli bir yarı yıl tatili bekliyor. Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin minikleri için harika bir tatil programı hazırlıyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Kültür Merkezi'nde 27-28-29 Ocak ve 3-4-5 Şubat tarihleri coşku içinde yaşanacak. Eğitimi ve çocukların geleceğini her zaman birinci plana alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise tüm çocukların karnelerini tebrik ettiğini belirterek, onları neşe dolu yarı yıl tatili şenliğine davet etti.

KARNE TATİLİ, ŞENLİĞE DÖNÜŞECEK

İlçedeki her iki kültür merkezinde de birbirinden keyifli tiyatro ve sinema gösterimleri olacak. Başarılı animatörler ise performanslarıyla minikleri kahkahaya boğacak. Hacivat ile Karagöz'ün Gölge Oyunu, Ateşbaz'ın hareketli gösterisi, sihirbazın sihirleri, kukla ve illüzyon gösterileri çocuklara hem farklı bir gün yaşatacak hem de minikler karne tatilleri boyunca hiç sıkılmayacak.

ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Beylikdüzü Belediyesi etkinliklere katılacak çocukların ulaşımını sağlayacak servis hizmeti de verecek. Servis güzergahları şöyle: "Adnan Kahveci Mahallesi'nde hareket edecek servis Simakent, Uyum Çarşı Önü ve Hasbahçe'ye uğrayacak. Kavaklı Mahallesi'nde servis güzergahı Arda Turan Parkı, Kavaklı Sağlık Ocağı, Volvo Kavşağı, Yaşar Acar Fen Lisesi ve Beylik Pazarı'nı kapsıyor. Yakuplu Mahallesi'nde ise Hürriyet Bulvarı Reşitpaşa, İhlas 1 Işıklar, Kaymakamlık önü, Medilife, Migros Yuvarlak Ada'dan yolcu alacak. Servis saatleri olarak kültür merkezlerine geliş 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, dönüş ise 15.30, 16.00, 16.30 şeklinde gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesinden Çocuklara Karne Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement