Beylikdüzü Belediyesi'nden Emniyete Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi'nden Emniyete Tam Destek

Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Mobil Park Projesi kapsamında kurduğu polis ekibine araç tahsis etti.

08.04.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçenin emniyeti için Beylikdüzü Belediyesi'nden polislere tam destek. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Mobil Park Projesi kapsamında her ilçede sadece parkları denetlemek için kurduğu polis ekibine Belediye Meclisi'nden çıkan kararla Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden araç tahsisi yapıldı.

Asayişle ilgili konularda emniyetin sağlanması için ilçe içerisindeki parkları sürekli denetleyerek görev yapacak 2'si erkek 1'i kadın olmak üzere 3 polis ve Beylikdüzü Belediyesi Zabıtası'ndan bir zabıtanın bulunduğu ekibe, Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nce araç teslim edildi. Belediyenin Nisan Ayı Meclisi'nde oylanan tahsis işlemi oy birliğiyle meclisten geçti.

"Her Zaman Desteğe Hazırız"

Ekibin çalışmalarında rahatça kullanabileceği ekipmanların yerleştirildiği minibüs, Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcısı Emel Turan, Belediye Meclis Üyeleri Mülayim Demirtaş, Müslüm Akülker ve Destek Hizmetleri Müdürü Üzeyir Çöl tarafından polislere teslim edildi. Şatır, polislere görevlerinde kolaylıklar dileyerek, problemsiz bir süreç yaşanması için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi'nden Emniyete Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement