Beylikdüzü Belediyesi'nden Mahkumlara 5 Bin Adet Yardım Kolisi - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Belediyesi'nden Mahkumlara 5 Bin Adet Yardım Kolisi

Beylikdüzü Belediyesi\'nden Mahkumlara 5 Bin Adet Yardım Kolisi

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programında mahkum yakınları ve ailelerini iftar sofrasında buluşturdu.

27.06.2016 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programında mahkum yakınları ve ailelerini iftar sofrasında buluşturdu. İftar sonrası ise Beylikdüzü Belediyesi ve Kader Mahkumları Derneği tarafından hazırlanan 5 bin adet yardım kolisi araçlara yüklenerek çeşitli illerdeki mahkumlara gönderildi.

Beylikdüzü Belediyesi, Kader Mahkumları Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği organizasyonda mahkum yakınları ve ailelerini aynı iftar sofrada buluşturdu. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ile Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel'in katıldığı organizasyona vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. İftar sonrasında ise 5 bin adet yardım kolisi araçlara yüklenerek, cezaevinde olan kader mahkumlarına gönderildi.

"12 YILDIR BU HİZMETİ SÜRDÜRMEKTEN KEYİF ALIYORUZ"

12 yıldır kader mahkumlarına bu yardımları yaptıklarını belirten Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel, "Sayımız belki çok fazla değil ama gerçekten gönül işi yapıyoruz. Gönüllü dostlarımız ile birlikte bu hizmeti sürdürmekten de ayrıca keyif alıyoruz. Derneğimize her gün mahkumlarımız tarafından yüzlerce mektup gönderilmekte. Tanımadığımız insanlardan gelen bu mektupları okumaya çalışıyoruz, ihtiyaçları nelerse tespit etmeye çalışıyoruz. Gönül insanlarının derneğimize bizzat evlerindeki veya yardım yapmak istedikleri kitaptır, kıyafettir, hatta mahkumlarımızın dini vecibelerini yerlerine getirebilmeleri için Kuran-ı Kerim, seccade gibi talepleri doğrultusunda kendilerine ulaştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"BOYNU BÜKÜK MAHKUMLARIMIZIN GÜLÜMSEMELERİNE VESİLE OLMAK İSTİYORUZ"

5 bin koli yardımı yapmak için bir araya geldiklerini belirterek sözlerine devam eden Yüksel, "Bugün de yine ülkemizin 5 bin ayrı adresine 5 bin koli yardımı mektup yazarak talep eden insanlarımıza göndermek için Ramazan boyunca bir gayret yaptık. ve İnşallah yarın sabah itibari ile uğurlayacağız. O insanların da çifte bayram yapmalarını arzulamaktayız. Boynu bükük olan insanların gülümsemelerine vesile olmak istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Belediyesi'nden Mahkumlara 5 Bin Adet Yardım Kolisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement