Beylikdüzü Bilgisini Futbolda Yarıştırdı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Bilgisini Futbolda Yarıştırdı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da yarıştığı ve ünlü sunucu Korhan Abay’ın sunduğu “Yarışmaç” adlı bilgi yarışmasında, Beylikdüzü halkının futbol ve genel kültürü birleştirdiği coşku dolu bir doksan dakika yaşandı.

10.07.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da yarıştığı ve ünlü sunucu Korhan Abay'ın sunduğu "Yarışmaç" adlı bilgi yarışmasında, Beylikdüzü halkının futbol ve genel kültürü birleştirdiği coşku dolu bir doksan dakika yaşandı. Ellerindeki tablet ve akıllı telefonları kullanarak en çok doğru yanıtı veren takım, hanesine golleri sıraladı.

Beylikdüzü'nde bu defa heyecanla geçen bir Ramazan akşamı yaşandı. Ramazan etkinlikleri kapsamında Adnan Kahveci Mahallesi Çarşamba Pazarı alanında gerçekleşen "Korhan Abay'la Yarışmaç" isimli yarışmada vatandaşlar ve çocuklar ellerindeki tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla kendilerine yöneltilen soruları cevapladı. Verdikleri doğru cevap oranlarına göre kurulan dev ekranda futbol maçı performanslarını gören vatandaşlar, her gol pozisyonunda büyük bir heyecan yaşadı ve tezahüratlarda bulundu.

Kırmızı ve beyaz takıma ayrılan gruptan en çok doğru cevap oranını yakalayan ve doğru cevap farkının yüzde 10'dan fazla olduğu her takım, diğer takıma golü attı. Daha az farkın yaşandığı durumlarda ise takımlar topu auta gönderdi. Kornere çıkan her topta özellikle çocuklar heyecandan hop oturup hop kalktı. Beylikdüzü ilçesiyle de ilgili soruların sorulduğu bilgi yarışmalı futbol maçının ilk yarısı 6-6 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda ise sorulara doğru cevap veren iki takım arasındaki fark yüzde 6'ya düştü. Heyecanın daha da yükseldiği ikinci yarıda çocukların ve vatandaşların yarışmada gösterdikleri performans eğlenceli görüntülere yol açtı. Sunucu Korhan Abay'ın kural ihlali yapan vatandaşlara gösterdiği sarı ve kırmızı kartlar ise ortamı gerçek bir maç havasına soktu.

"KUPAYI KALDIRAN BEYLİKDÜZÜ OLSUN"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da yarıştığı Beyaz takım, 11-9'luk skorla maçı kazandı. Beyaz takım içinde yarışan ve en çok doğru cevabı yakalayan Aziz Safi'ye kupasını Başkan İmamoğlu verdi. Kupayı yarışmacı ile birlikte havaya kaldıran İmamoğlu, "Çok eğlendik. Güzel ve başarılı bir yarışma oldu. Korhan Abay'a teşekkür ediyorum. Her alanda kupayı kaldıran Beylikdüzü olsun" dedi.

Korhan Abay'la Yarışmaç; 10 ve 24 Temmuz'da Barış Mahallesi, 12, 16 ve 19 Temmuz tarihlerinde ise Adnan Kahveci Mahallesi'nde devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Bilgisini Futbolda Yarıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement