Beylikdüzü, Dört Bir Yanında Sanatın İcra Edildiği Kültür Dolu Bir Akşamı Geride Bıraktı. - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü, Dört Bir Yanında Sanatın İcra Edildiği Kültür Dolu Bir Akşamı Geride Bıraktı.

Beylikdüzü, Dört Bir Yanında Sanatın İcra Edildiği Kültür Dolu Bir Akşamı Geride Bıraktı.

Sanatçıya çiçek taktim eden Başkan İmamoğlu, 'Karadeniz'in dalgaları coşmadan biz plaketimizi sunalım istedik.

13.09.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçıya çiçek taktim eden Başkan İmamoğlu, 'Karadeniz'in dalgaları coşmadan biz plaketimizi sunalım istedik. Hoşgeldiniz, coşku getirdiniz. Az önce herkesin ezbere söylediği duygusal şarkınızla Kazım Koyuncu'ya selam olsun. Siz de sevgi ve barışın temsilcisisiniz' diye konuştu. Konserde yerini alan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi de 12 Eylül'ün tarihteki anlam ve öneminden bahsederek, 'Dile gelen barış türküleri bu akşam ülkenin daha da demokratik hale gelmesi, çağdaşlaşması ve Beylikdüzü vizyonu için olsun istiyorum. Herkese iyi eğlenceler' dedi.

Sahnede Bir Anda Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy Belirdi

Yaptığı başarılı taklitlerle milyonların beğenisini kazanan Sefa Doğanay da Beylikdüzü sahnesinde yerini aldı. Büyük bir ilgiyle izlenen Doğanay; Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy, Hürrem Sultan, Nihat Doğan ve Yalan Dünya dizisinin sevilen karakterleri Vasfiye Teyze, Selahattin Çakaler ile Zerrin tiplemelerine özel yaptığı taklitlerle izleyicileri kahkahaya boğdu.

Taklit Ustası Sefa Doğanay, Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy'dan söylediği parçaların yanı sıra ilk kez Beylikdüzü için seslendirdiğini belirttiği Ferdi Tayfur'dan 'Ben de Özledim Ben de' şarkısıyla da harika bir performans sergiledi.Başkan İmamoğlu ise bu performans için Sefa Doğanay'a teşekkür etti ve geceye neşe kattığını söyleyerek, 'Son dönemin mizahta en çok parlayan isimlerindensiniz' dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü, Dört Bir Yanında Sanatın İcra Edildiği Kültür Dolu Bir Akşamı Geride Bıraktı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement