Beylikdüzü Eğitim Günlerinde Motivasyon Konseri - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Eğitim Günlerinde Motivasyon Konseri

Beylikdüzü Eğitim Günlerinde Motivasyon Konseri

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Eğitim Günleri ile öğrencilere rehber olmaya devam ediyor.

15.07.2014 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Eğitim Günleri ile öğrencilere rehber olmaya devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Camisi'nin yanında yer alan etkinlik alanında her gün saat 16.00-24.00 arası hizmet veren Beylikdüzü Eğitim Günleri etkinliği, özellikle LYS sınavlarının ardından üniversite tercihini yapacak gençler için kılavuzluk yapıyor. Gençlerin okulları tanıması ve karar vermesi noktasında katkı sağlayan Eğitim Günleri'nde bölgedeki birçok eğitim kurumu, yayınevi ve üniversitenin standı bulunuyor.

"GENÇLERİMİZİN İYİ YERLERE GELMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ"

Beylikdüzü Eğitim Günleri'nin öğrencilere bu dönemde kolaylık sağlaması açısından büyük önem taşıdığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Gençlerimizin en iyi yerlerde olmaları en büyük temennimiz. Çok çalışıp yoruldular, bu zorlu süreçte biz de onlara okulları böyle bir araya getirerek yardımcı olmaya çalıştık. Her birine başarılar diliyorum" dedi.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Öğrencilerin tercih yaparken zorlandığı bu dönemde moral ve motivasyon yakalamaları için konserlerin düzenlendiği etkinlikte, sahne alan sanatçı Ekin, performansıyla herkesi coşturdu. Eğitim Günleri kapsamında, gençlerin sevdiği sanatçılar sahne almaya devam edecek. 26 Temmuz'a kadar sürecek konserlerde Seda Bingöl, Cihan Yıldız, Grup DörtxDört, şov gösterisiyle Yavuz Seçkin ve Mehmet Erdem sahne alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Eğitim Günlerinde Motivasyon Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement