Beylikdüzü Koruluklarında Bu Yaz Ferah Geçecek - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Koruluklarında Bu Yaz Ferah Geçecek

Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçedeki parkları yenileyerek başladığı çalışmalar koruluk alanlarla devam ediyor.

21.07.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi'nin ilçedeki parkları yenileyerek başladığı çalışmalar koruluk alanlarla devam ediyor. Büyükşehir Mahallesi'nde hızla gerçekleşen değişimin sonunda, koruluk alan halkın kullanımına açıldı. Kişi başına düşen 10 metrekarelik yeşil alan ile AB standartlarını yakalayan ilçede, vatandaşın nefes alabileceği daha fazla doğal ortam oluşturmak için çalışan Beylikdüzü Belediyesi, çevre düzenlemesiyle alanı renklendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Mehmetçik Parkı içerisine koruluk alan düzenlemesi gerçekleştirdi. Halkın ortak kullanım alanlarını arttırmak, doğayla halkı birçok noktada buluşturmak ve vatandaşın nefes almasını sağlamak adına çalışan Beylikdüzü Belediyesi, alana aydınlatmaları da yerleştirerek güvenli bir dinlenme ortamı oluşturdu.

PARKLARDAN SONRA SIRA KORULARDA

İlk olarak ilçedeki tüm parkların yenilenmesiyle çalışmalara başlayan müdürlük, Cumhuriyet Caddesi Yayalaştırma Projesi üzerinde bulunan koruluk alan içerisinde taş derzli yeşil alanların yanı sıra farklı tasarımı olan oturma ve dinlenme birimlerinin bulunduğu alanlar oluşturdu. Sağlam ve uzun ömürlü kullanım sağlanması adına doğaya uyumlu ve dayanıklı materyaller kullanıldı.

Halkın alanlarını içerisini revize ederek tekrar halkın hizmetine sunan Beylikdüzü Belediyesi, Mehmetçik Parkı içerisinde yer alan koruluk alana yeni çevre düzenlemesi ve çiçek dikimi gerçekleştirerek huzur dolu bir ortam oluşturdu. Vatandaşın yaz aylarını daha rahat ve ferah geçirmesi için çalışmaları hızla bitiren ekipler, yeşil Beylikdüzü'nü daha da yeşil hale getirmek için hız kesmiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Koruluklarında Bu Yaz Ferah Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement