Beylikdüzü'nde 4 Bin Çocukla 4 Bin Ağaç Dikiliyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde 4 Bin Çocukla 4 Bin Ağaç Dikiliyor

Beylikdüzü\'nde 4 Bin Çocukla 4 Bin Ağaç Dikiliyor

Miniklerin ağaç dikme etkinliğine katılarak onlara yardım eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ağaçlara can suyunu kendi verdi.

20.11.2014 11:05  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, "Fidandan ağaca, ağaçtan ormana" sloganıyla başlattığı ağaçlandırma etkinliği kapsamında okula yeni başlayan 4 bin öğrenciyle, 4 bin ağaç dikmeye devam ediyor.

Bu yıl, okula yeni başlayan 4 bin öğrenciyle, 4 bin ağaç dikmek için yola çıkan Beylikdüzü Belediyesi, "Fidandan ağaca, ağaçtan ormana" dönüşecek yeşil bir Beylikdüzü için öğrencilerle birlikte kolları sıvadı. İlkokul öğrencileri, Gürpınar Atmaca Deresi Mevkii'nde, Beylikdüzü'nü güzelleştirmek için büyük bir keyifle çalışmaya devam ediyor.

ÖĞRENCİLERE "TOHUM KİTAP" HEDİYESİ

Miniklerle birlikte çevreyi güzelleştirmek adına meclis üyeleriyle birlikte onlara yardım eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Bu ağaçlar Beylikdüzü'nün güzelliğine güzellik katacak. Fakat çocuklarımızın minik elleriyle dikilen ağaçlar, bizler için daha da anlamlı. Sık sık ağaçlarınızı ziyaret edip, büyüme evrelerini izleyebilecekler" diye konuştu. Etkinlikte, öğrencilere Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan içinde çam ağacı, çiçek ve domates tohumu ile hikâyeleri bulunan "Tohum Kitap" hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde 4 Bin Çocukla 4 Bin Ağaç Dikiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement