Beylikdüzü'nde Kan Hayat Oluyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Kan Hayat Oluyor

"Kan Bağışı Candır" diyerek birçok hastaya umut olan Türk Kızılayı Beylikdüzü'nde düzenlenen kan bağış etkinliklerinden sık sık bağışlarla ayrılıyor.

21.04.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı etkinliklerinde şimdiye kadar 2 bine yakın ünite kan bağışlandı.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Kızılay işbirliğiyle yürütülen kan bağışları bilinçli ve duyarlı vatandaşları sayesinde binlerce insana hayat vermeye devam ediyor. Güvenli ve rutin bir şekilde kan vermenin insan sağlığı açısından da yararlı olduğu bilgisi doğrultusunda Kapalı Pazar Alanı'nda duyarlı vatandaşlar son olarak 53 ünite kan bağışında bulundular.

Bağışçılar Gün Geçtikçe Artıyor

"Kan Bağışı Candır" sloganıyla 2 bin üniteye yakın kanın Beylikdüzü'nden Kızılay'a bağışlanmış olması birçok hastaya ve yakınlarına ümit dolu yarınlar sağlıyor. Beylikdüzülü bağışçıların gün geçtikçe artması ile acil durumlarda vatandaşa umut ışığı olan kanların sayısı da artıyor. Şimdiye kadar ilçeden giden bağışlarla 164 kişinin hayata sımsıkı tutunmasına yardımcı olmanın gururunu tüm yardımseverler yaşıyor.

Binlerce kişinin yalnız olmadığını göstermek için onlara bağış yaparak yardımcı olacak vatandaşlar bir yıl içerisinde toplam 20 etkinlikle Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs Meydanı'nda, Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki Kapalı Pazar Alanı'nda ve Fatih Sultan Mehmet Camii Etkinlik Alanı'nda kurulan çadırda bağışlarını yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Kan Hayat Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement