Beylikdüzü'nde Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Ramazan Coşkusu

Beylikdüzü Belediyesi, herkesin birlikte eğlenmesi, manevi duyguları birlikte yaşaması için ilçe sakinlerini Ramazan ayının ilk gecesinde etkinliklerle buluşturdu.

07.06.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, herkesin birlikte eğlenmesi, manevi duyguları birlikte yaşaması için ilçe sakinlerini Ramazan ayının ilk gecesinde etkinliklerle buluşturdu. İftardan sonra başlayan etkinliklere büyük küçük herkes yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayı Beylikdüzü'nde keyifli başladı. Bir ay boyunca her akşam dolu dolu geçecek programlar için sahneler kuruldu, ilçe sakinleri programlara yoğun ilgiyle katılım gösterdi. Kavaklı, Yakuplu, Gürpınar ve Marmara Mahalleleri'nde saat 21.30'da başlayan etkinliklerde, interaktif oyunların yanı sıra Hacivat Karagöz oyunları, meddah gösterisi, jonklör şovu ve müziklerle küçük büyük herkes Ramazan'ın ilk akşamını keyifle geçirdi. Etkinliklere gelen konuklara patlamış mısır, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve çay ikramları da gerçekleşti. Mahallelere etkinliklerle hareket getiren Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl ilk kez Marmara Mahallesi Özgecan Aslan Kültür Merkezi'nde ve Gürpınar Mahallesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde etkinlikleri düzenledi. Ramazan coşkusu her akşam belirlenen mahallelerde birbirinden keyifli programlarla yaşanmaya devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement