Beylikdüzü'nde Yağmur Suyu Izgaraları Titizlikle Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Yağmur Suyu Izgaraları Titizlikle Temizleniyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, her yıl düzenli olarak yapılan yağmur suyu ızgara temizliğine bu yıl da başladı.

06.11.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, her yıl düzenli olarak yapılan yağmur suyu ızgara temizliğine bu yıl da başladı. Kış aylarının gelmesiyle yaşanacak su baskınlarına önlemi erkenden almak için çalışan, ızgaraları özel kanal temizleme aracı kombineyle temizleyen ekipler, tıkanık olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi, artık yaklaşan kış ayları için önlemini almaya başladı. Bol yağışlı geçen mevsimde, vatandaşların evlerini, işyerlerini etkileyecek sel baskınları olmaması, yol kenarlarında su birikintileri oluşmaması adına çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini titizlikle yürütüyor. Tıkalı noktalar da belirlenirken, kanal temizliğinde özel olarak kullanılan kombine araçlarıyla temizlik sağlanıyor.

Aşırı yağmur yağışları sonucunda sel sularının getirdiği çeşitli materyallerlerin ızgara içlerini doldurması sonucu yaşanan tıkanmalar ilk olarak Yakuplu Mahallesi'nde temizlendi. Mahalle bazında yapılan taramalarda da belirlenen mahallelerde çalışmalar sürüyor. Izgara temizleme çalışmaları Beylikdüzü genelinde devam ederken, vatandaşlardan gelen şikayet ve istekler değerlendirmeye alınarak çalışmalara yön veriliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Yağmur Suyu Izgaraları Titizlikle Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement