Beylikdüzü'ndeki Parklara Led Aydınlatma Sistemi Geliyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'ndeki Parklara Led Aydınlatma Sistemi Geliyor

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Sezen Aksu, Atrium, Arda Turan ve Kadir Topbaş parklarında çalışmaları tamamladı.

14.03.2017 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Led ışıklandırma sayesinde akşamları ayrı bir havaya bürünen bu parklarda yaklaşık yüzde 60 enerji tasarrufu sağlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkların daha kullanılabilir hale gelebilmesi için 17 parkın mevcut armatürlerini led aydınlatma sistemine dönüştürecek. Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan Sezen Aksu Parkı ve Atrium Parkı , Sahil Mahallesi'ndeki Arda Turan Parkı ve Marmara Mahallesi'nde yer alan Kadir Topbaş Parkı'na led ışıklandırma sistemini getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bu yeni adım ile yaklaşık yüzde 60 enerji tasarrufu sağlıyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında mevcut sistemde yere düşen ışık akısı ve görülen lümen değeri ledli sistemle iyileştirilerek daha aydınlık bir Beylikdüzü için adımlar atılıyor. Parkların 7/24 güvenli ve kullanılabilir olası için çalışan ekipler , 2017 yılı sonuna kadar 10 mahallede bulunan muhtelif parkların led ışıklandırmaya geçişini tamamlamayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'ndeki Parklara Led Aydınlatma Sistemi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement