Beylikdüzü'ndeki Ramazan Ayı Etkinlikleri İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'ndeki Ramazan Ayı Etkinlikleri İptal Edildi

Beylikdüzü Belediyesi, dün akşam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı etkinliklerini iptal etti.

29.06.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, 28 Haziran Salı akşamı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar'da meydana gelen, çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısı nedeniyle Ramazan ayı sonuna dek devam edecek olan etkinliklerini iptal etme kararı aldı. Bu kapsamda her akşam Gürpınar Mahallesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Merkez, Yakuplu Muhtarlık Yanı, Marmara Mahallesi Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Adnan Kahveci Mahallesi Beylik Pazarı Alanı olmak üzere beş noktada gerçekleşen Ramazan etkinlikleri iptal edildi. Belediye, sadece 1 Temmuz Cuma günü Beylik Pazarı alanında yapılacak Kadir Gecesi Özel İftar etkinliğini gerçekleştirecek.

Yaşanan terör saldırısını kınayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulus olarak tarifsiz bir acı yaşadıklarını belirterek, "Bu hain saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'an rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun"dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'ndeki Ramazan Ayı Etkinlikleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement