Beylikdüzü'nün Yeşil Alanları Bakım Altında - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nün Yeşil Alanları Bakım Altında

Beylikdüzü\'nün Yeşil Alanları Bakım Altında

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Beylikdüzü'nde yeşil alanın sürdürülebilirliği açısından kavşak, refüj ve parkları süsleyen yeşil örtünün budama ve gübreleme gibi bakım çalışmalarını sürdürüyor.

12.11.2014 09:48  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özellikle çimlere kış gübresi atmak için en uygun dönem olan Beylikdüzü'nde ekipler, yapılan uygulamalar ile yeşile can veriyor.

Yeşil alanlar için bakım ve budama çalışmalarını başlatan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin nefesi olan yeşil alanların bakımını özenle yapıyor. Müdürlük ekipleri, özellikle refüj, kavşak ve parkları kaplayan çimlerim yeşil ve canlı kalması için, çimlere kış gübresi atıyor. Kış gübresi, kış mevsimi boyunca çimlerin potasyum ihtiyacını karşılayarak soğuktan ve dondan etkilenmesini önlüyor. Böylece yeşil alanların bakımı sağlanmış oluyor.

"Doğru Zamanda Doğru Teknikle"

Çiçek açan mevsimlik çiçekler, güllerin budanması ve bitki dikimi için en uygun olan mevsimin kış olması Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü de harekete geçiriyor. Ekipler, mevsim itibariyle bakım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yapılan tespitler sonucu doğru zamanda ve doğru teknik ile müdahale edildiği takdirde bakımlı bir yeşil alan, park ve refüje sahip olmanın mümkün olduğunu belirten yetkiler, sağlıklı bir ortam için yeşile büyük önem verdiklerini belirtti.

"İlçemizi Kışa Hazırlıyoruz"

Çevre şartlarını daha da güzelleştirme hedefi taşıdıklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Doğan, ilçenin can damarını yeşil alanların oluşturduğunu söyleyerek, "Bakımlı, konforlu ve sağlıklı bir Beylikdüzü için ekipler canla başla çalışıyor. İlçemizi kışa hazırlıyoruz. Bitkilerin ve çimlerin bakımlarını yapıyoruz. Beylikdüzü yeşil alanlarıyla herkesin tercih edeceği bir ilçe olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nün Yeşil Alanları Bakım Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement