Beylikdüzü "SANDAL Hikayeleri"Nin Büyüsüne Kapıldı - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü "SANDAL Hikayeleri"Nin Büyüsüne Kapıldı

Beylikdüzü Kültür Merkezi "Sandal Hikayeleri"ne ev sahipliği yapıyor.

17.03.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Kültür Merkezi "Sandal Hikayeleri"ne ev sahipliği yapıyor. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı'nın fotoğraflarından oluşan sergiyi meraklıları 14-25 Mart tarihleri arasında ziyaret edebilirler. 2006'dan bugüne fotoğraflanan 30'u aşkın sandal, sizlere ayrı ayrı hikayeler sunacak.
Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, kişisel fotoğraf sergisini, sanatseverlerle buluşturdu. "Sandal Hikayeleri" adlı sergide sandalı, güneşin altında, suyun içinde, terk edilmiş, çürümüş, karlar altında fotoğraflayan Bayladı, "Sandal, bazen bir sevgiliyi sevenine kavuşturur, bazen deniz üstünde bir saray oluşturur" diye anlatıyor.

Sandalın Derin Manası Anlatıldı

Yılların emeğiyle oluşturduğu serginin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül ile birlikte gerçekleştiren Bayladı, kendilerine teşekkür ederek, sergiyi gezdirdi. Fotoğrafların derinliğinden söz eden ve ayrıntılarını bir bir anlatan Bayladı, sandalın etkileyici manasına da değindi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü 'SANDAL Hikayeleri'Nin Büyüsüne Kapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement