Beylikova Fen Lisesi'nin Eğitiminin Güçlendirilmesi İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Beylikova Fen Lisesi'nin Eğitiminin Güçlendirilmesi İçin Bir Araya Geldiler

Beylikova Fen Lisesi\'nin Eğitiminin Güçlendirilmesi İçin Bir Araya Geldiler

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Beylikova Kaymakamlığı ve Beylikova Belediyesi arasında "Beylikova Fen Lisesi’nde Eğitimin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi" protokolü imzalandı.

17.01.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Beylikova Kaymakamlığı ve Beylikova Belediyesi arasında "Beylikova Fen Lisesi'nde Eğitimin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi" protokolü imzalandı.

Protokol, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış ve Belediye Başkanı Özkan Alp tarafından imzalandı. İmzalanan protokol ile planlı çalışmalar yürütülerek, fen lisesinde görev yapan öğretmenlerin niteliğini artırma ve eğitimin güçlendirilmesi hedefleniyor. Ayrıca protokol ile imzalanan işbirliği kapsamında, Osmangazi Üniversitesi akademik personel sağlama, akademik personelce verilecek eğitimler için gerekli önlemleri alma ve üniversitenin fiziki imkanlarından öğrenci ve öğretmenlerin faydalandırılması gibi görevleri üstlenirken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü gerçekleştirilecek etkinliklerde, üniversite tarafından yapılacak faaliyetlere öğretmen ve öğrenciler için gerekli kolaylıkları ve izinleri sağlama, lise bünyesinde yapılacak faaliyetlerde de koordinasyon görevini üstlendi. Öte yandan Beylikova Kaymakamlığı ve Beylikova Belediyesi ise, öğrencilerin üniversiteye ulaşımı, lisede gerçekleştirilecek organizasyonların planlanması, etkinlik, seminer ve benzeri faaliyetlerde altyapının sağlanması görevlerini üstlendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikova Fen Lisesi'nin Eğitiminin Güçlendirilmesi İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement