Beyoğlu Altıneller Festivali Tepebaşı'nda Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Altıneller Festivali Tepebaşı'nda Başlıyor

Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali" 4 Eylül Cuma günü Tepebaşı’nda başlıyor.

02.09.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali" 4 Eylül Cuma günü Tepebaşı'nda başlıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Kenti Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenecek "Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali" Tepebaşı'nda 4-13 Eylül arasında gerçekleşecek. Her yıl yoğun ilgiyle takip edilen organizasyona bu yıl Türkiye'nin 80 ilinden 45 farklı branşta toplam 70 sanatkar katılacak.

FESTİVAL 10 GÜN SÜRECEK

Türkiye'nin dört bir tarafından gelen zanaatkarlar, Tepebaşı etkinlik alanında geleneksel mimariye uygun hazırlanan stantlarda 10 gün boyunca sanatlarını icra edecek. Zanaatkarlar her yıl olduğu gibi bu yıl da organizasyon süresince sanatlarını sergiledikleri stantlara herhangi bir ücret ödemeyecek. Stantlarında üretim yapacak katılımcılar ziyaretçilere el sanatlarının tezgahtaki üretimini yerinde görme fırsatı sunarken satış yapma imkanı da bulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Altıneller Festivali Tepebaşı'nda Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement