Beyoğlu'nda 23 Nisan Coşkusu Başladı - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu'nda 23 Nisan Coşkusu Başladı

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okullarda yapılan Çocuk Şenliği ile kutlamaya başladı.

21.04.2015 16:07  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okullarda yapılan "Çocuk Şenliği" ile kutlamaya başladı. Okmeydanı Piripaşa Ortaokulu'nda öğrencilerin özenle hazırladıkları gösterileri izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Evde kendi çocuklarım için ne istiyorsam, ne düşünüyorsam, Beyoğlu'ndaki yavrularımız için de aynı şeyi istiyor ve düşünüyorum" dedi.

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir hafta boyunca okullarda düzenlenecek "Çocuk Şenliği" ile kutlayacak. Kutlamaların ilk adresi olan Piripaşa Ortaokulu'nda semt konağı ve anasınıfı öğrencileri gösterilerini sergiledi. Barış Manço ve günaydın çocuklar, Ege ve Kafkas halk oyunları, çayır çimen geze geze gibi birbirinden başarılı gösteriler sahneye koyan çocuklar, izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Çocukların bu güzel gösterisini Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve veliler de izledi.

"UMUDUMUZ, GELECEĞİMİZ, HER ŞEYİMİZ YAVRULARIMIZ"

"Umudumuz, geleceğimiz, her şeyimiz yavrularımız" diyerek sözlerine başlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Annelerimiz, babalarımız için yavruları neyse bizim için de aynı. Hayattaki en güzel varlıklar yavrularımız. Geleceğimiz yavrularımız" diye konuştu.

Eğitim ve öğretmenin birlikte hareket ettiğini dile getiren Başkan Demircan, öğretmenin bilgi vermek olduğunu; eğitmenin ise bu tür etkinliklerle var olduğunu belirterek, "Biz yavrularımıza, 29 Nisan, 19 Mayıs gibi özel günlerde, Kefken Kampı, buz pateni, pasaport programı gibi bir sürü etkinliklerle çocuklarımız aldıkları bu eğitimleri buralarda sahneliyorlar" dedi.

"ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Gittiği her programda çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Demircan, "Evde kendi çocuklarım için ne istiyorsam, ne düşünüyorsam, Beyoğlu'ndaki yavrularımız için de aynı şeyi istiyor ve düşünüyorum. ve hatta evdeki kızlarım ne istiyorsa demek ki Beyoğlu'ndaki 40 bin çocuk ta bunları istiyor düşüncesiyle yaklaşıyorum. Çocukların istediği şeyler hep aynı, hiç değişmiyor. Onlar bizim geleceğimiz. O halde yavrularımıza nasıl bakarsak ona göre geleceğimiz de aydınlık olacaktır" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin özenle hazırladıkları gösterileri beğenerek izlediğini sözlerine ekleyen Başkan Demircan, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde hemen hemen her okulda etkinlikler yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu'nda 23 Nisan Coşkusu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement