Beyoğlu'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi! - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi!

Beyoğlu'nda gece yarısı sokak sokak gezen kişi ya da kişiler 50 aracın lastiğini kesti. Sabah aracının yanına giden mahalleli şoke oldu.

04.02.2017 11:32  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda gece kimliği belirsiz kişiler, yaklaşık 50 aracın lastiğini kesti. Sabah saatlerinde evden çıkan mahalle sakinleri gördüğü manzara karşısında şok oldu.

SOKAK SOKAK GEZEREK ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİLER

Olay, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Devşirmeler sokak, Hacı Zeynel sokak ve çevre sokaklarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz kişi ya da kisiler mahallede sokak sokak gezerek park halindeki araçların lastiklerini kesti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Zırhlı araçla sokak üzerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Beyoğlu'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi!

"BUNU ZEVK OLARAK GÖRÜYOR"

Aracının lastiği kesilen bakkal Ali Coşkun, "Sabah 8'de dükkanı açmaya geldiğimde komşum duruyordu. 'Teker patlak' dedi. 'Arabada pompa var, getireyim' dedim. 'Sizinki de patlak' dedi. O deyince fark ettim. 2 sene önce de böyle olmuştu. Tinerci eline bıçağı alıyor çiziyor, kesiyor. Bunu zevk olarak görüyor" ifadelerini kullandı.

Beyoğlu'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi!

Araçlarının lastiği kesilen vatandaşların bir kısmı kendi imkanlarıyla değiştirmeye çalışırken bir kısmı da yardım bekledi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Beyoğlu\'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Gece 50 Aracın Lastiği Kesildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement