Beyoğlu'nda Hareketli Dakikalar - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'nda Hareketli Dakikalar

Beyoğlu Halıcıoğlu’nda duyulan silah sesleri polis ekipleri hareket geçti.

22.09.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 13.00 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu Bademlik ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre, Bademlik ışıklarda silah sesleri duyan polis ekipleri, teyakkuza geçti. Silahı ateşleyen kişi veya kişilerin kaçması üzerine polisle kişiler arasında kovalamaca yaşandı.

Yaşanan kovalamacının ardından şahıs veya şahıslar izlerini kaybettirdi. Olayın yaşandığı yerdeki diğer polis ekipleri ise şüphelendikleri lüks bir otomobili durdurdu. H.K. (36) idaresinde olduğu iddia edilen otomobil polis ekipleri tarafından durdurularak uzun süre arandı. Aramalar sonucunda otomobilde şüpheli herhangi bir şey bulunamadı.  Polis ekipleri, silah sıkan şahıslarla H.K’nın bir ilgili olup olmadığını araştırıyor.

DOĞAN CAN CESUR

Beyoğlu\'nda Hareketli Dakikalar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Hareketli Dakikalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor
    11:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde üreticilerin girdi ve yem maliyetini azaltmak amacıyla yüksek verimli silajlık mısır tohumu hibesine başladı. Aksu, Serik ve Elmalı ilçelerinde 202 çiftçiye 5 ton hibrit tohum dağıtıldı.

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi
    11:00 Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi

    Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için aynı alkışı istedi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    10:59 Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement