Beyoğlu Yerel Tatlar Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Yerel Tatlar Festivali Başladı

Beyoğlu Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ‘Yerel Tatlar Festivali’nin 10’uncusu Hasköy Sahilde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla başladı.

03.06.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediyesi'nin her yıl düzenlediği 'Yerel Tatlar Festivali'nin 10'uncusu Hasköy Sahilde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla başladı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği festivalde Ahmet Misbah Demircan gençlerle oynadı. 3 gün sürecek olan festivalde Akdeniz, Anadolu ve Karadeniz'e ait yerel tatlar yer alacak.

Beyoğlu Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Yerel Tatlar Festivali' start verdi. 3 gün sürecek olan festivalin açılışına katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, müzik eşliğinde halk oyunu oynayan gençlerle birlikte oynadı. Açılışta Osman Özkaynak sahne alırken vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu.

"AMACIMIZ İNSANLARI BİRBİRİNE KAYNAŞTIRMAK"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Değerli arkadaşlar her sene biliyorsunuz yerel tatlar festvalini yapıyoruz. Gerçekten çok güzel oluyor. Buraya da mesela bu sefer dedik ki Konyası, Akseki'si bir araya gelsin Akdeniz akşamı oluştursunlar. Çünkü Ramazan geldi. . Normalde bu festivali uzatıp 10 gün yapıyorduk. Bu sefer 3 günlük bir paket yaptık. Amacımız insanları birbirine kaynaştırmak. Bu arada ben de Kasımpaşalıyım, tabi Kasımpaşalı olmak da ayrı bir gurur. Biliyorsunuz en büyük Kasımpaşalı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Buradan selam olsun Cumhurbaşkanımıza. Kasımpaşa çok karizmatik bir yer. Beyoğlu'nun İstanbul'un özetidir adeta. Kasımpaşa Türkiye'nin özetidir. Memleketimizi seviyoruz, ilçemizi seviyoruz" dedi.

Farklı ilçe ve illerden gelen derneklerin katılımıyla gerçekleşecek olan festivalde ilk gün Akdeniz yöresine ait lezzetlere sahne olacak. İkinci gün Anadolu lezzetleri ve son gün ise Karadeniz lezzetleri yer alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Yerel Tatlar Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement