Beypazarı Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Kent Konseyi Toplantısı

Beypazarı Kent Konseyi Toplantısı

Beypazarı Kent Konseyi Başkanlığı, ilçe nüfusunu 47 bin 300 den 50 bin 1 yapma yönünde çalışma başlattı.

16.11.2016 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Kent Konseyi Başkanlığı, ilçe nüfusunu 47 bin 300 den 50 bin 1 yapma yönünde çalışma başlattı.

Kent Konseyi üyelerinin halk evinde düzenlediği toplantıya, İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ali Pekmezcioğlu, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve siivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaymakam Seyitoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 50 bin nüfusuna ulaşılması gerektiğini dile getirerek, bu durum sağlandığında ilçenin kazanımlarının da artacağını ve bu çalışmaların başlatılması gerektiğini belirtti.

Pekmezcioğlu ise kent konseylerinin yasal mevzuata tabi olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Beypazarı olarak daha büyük bir kent olmak yolunda ilerliyoruz. İlçede yaşayan herkesi kayıt altına alalım istiyoruz. Böylece, 50 bin nüfusuna ulaşalım. Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak, siz değerli vatandaşlarımızdan aldığımız güvenle, bu yılın son gününe kadar 50 bin 1 hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.

Bunun içinde ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımızın adreslerinin Beypazarı'na taşımaktan geçmektedir. Nüfusumuz 50 bin 1 olduğunda, ilçemizin girdileri daha da artacak. Belediye meclis üyesi 15'ten 25 çıkacak. Büyükşehir belediye meclis üye sayısı 2 den 5 çıkacaktır. İnşallah amacımıza ulaşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Kent Konseyi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement