Beypazarı Meslek Yüksekokulu'na Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Meslek Yüksekokulu'na Mezuniyet Töreni

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

26.05.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni yapıldı.

Belediye Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Karakütük, törende yaptığı konuşmada, Ankara Üniversitesinin çok büyük bir aile olduğunu söyledi.

Ankara Üniversitesinin ilklerin üniversitesi olduğunu vurgulayan Karakütük, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ankara Üniversitesinin mezunlar ailesine yeni yeni çocuklarımız, gençlerimiz katılıyor ve böylece daha da büyüyoruz. Burada çok önemli bir konu var. Bu gençlerimiz, Ankara Üniversitesinden mezun olmanın, Ankara Üniversiteli olmanın heyecanını yaşıyorlar. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Bu öğrencilerimizin yetenekli, bilgili, becerikli öğrenciler olmalarına hep birlikte gayret ettik."

Beypazarı Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr.Timur Gültekin ise, akademik ve idari personel olarak, öğrencilere en güzel eğitimi vermeye çalıştıklarını belirtti.

Gültekin, "Sizlerin, çağın gerektirdiği şekilde en iyi eğitim almanıza gayret gösterdik. Sizler, artık ülkemize ve dünyaya sorumlu hale geldiniz. Yetiştiniz ve bir meslek sahibi oldunuz. Türkiye'nin dünya üzerinde güçlü bir ülke olma hedefine katkı sağlayacağınızı düşünüyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları verildi.

Törene, Beypazarı Belediye Başkan yardımcıları Ali Işık, Uğur Bağlarlı, Elmadağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Hüseyin Ünver, Ayaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Mutlu Yılmaz, çok sayıda vatandaş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Meslek Yüksekokulu'na Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement