Beypazarı'nda Çıkan Yangında 3 Ev Yandı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda Çıkan Yangında 3 Ev Yandı

Beypazarı\'nda Çıkan Yangında 3 Ev Yandı

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 ev yandı ANKARA'nın Beypazarı İlçesi'nde köy statüsünden mahalleye dönüşen Adaören ve İncepelit mahallesinde yangın çıktı.

22.09.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 ev yandı

ANKARA'nın Beypazarı İlçesi'nde köy statüsünden mahalleye dönüşen Adaören ve İncepelit mahallesinde yangın çıktı. Çıkan yangında Adaören'de 2 ev tamamen, İncepelit mahallesinde ise 1 ev tamamen yandı.

Beypazarı ilçe merkezine 27 kilomere mesafede bulunan Adaören mahallesinde çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında yazlık olarak kullanılan ev, içindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı. Yangının ilk başladığı evin Şükrü ve Mustafa Er adlı kardeşlere ait olduğu öğrenildi. Yangın, bitişikte bulunan Hüseyin Ürün adlı eve de sıçrayıp, tamamen yanmasıne neden oldu. Her iki evde de kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı olmadı. Tamamı ahşap evlerden oluşan mahalledeki yangın, diğer evlere sıçramadan Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İtfaiye personelinin 7 itfaiye aracı ile müdahalesi sonucu angın kontrol altına alındı. Yangın sırasında yakında bulunan bir eve ise su sıkılarak soğutma çalışması yapılarak yangın çıkmasının önüne geçildi.

Beypazarı'nın İncepelit mahallesinde ise aynı saatlerde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. 90 yaşındaki İlyas Dönmez'e ait olduğu öğrenilen ev oturulamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangının civar evlere sıçraması engellendi. Yangının çıkış sebebi tespit edilemedi.

Adaören mahallesinde yanan evlerin hemen yanında evi bulunan Mustafa Çakıroğlu, yangına ilk müdahalenin vatandaşlar tarafından şebeke suyuna bağlanan hortumlarla yapıldığını belirtirken, "Daha sonra gelen itfaiyenin müdahalesi sonucu yangın çevreye sıçramadan söndürüldü" dedi. Kendi evinin yangının ortasında kaldığını belirten Çakıroğlu, "Gelen itfaiye ekipleri, yanan evlerle birlikte benim eve de su sıkarak soğutma çalışması yapıp, yanmasının önüne geçti" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda Çıkan Yangında 3 Ev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement