Beypazarı'nda Kutlu Doğum Haftası Etkinleri - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda Kutlu Doğum Haftası Etkinleri

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde "samimiyet" konusunun işlendiğini belirterek, "Samimiyet, inanç ve ibadetlerimizde olduğu kadar, insanlarla olan ilişkilerimizde de son derece önemlidir" dedi.

27.04.2014 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bu yılki Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde "samimiyet" konusunun işlendiğini belirterek, "Samimiyet, inanç ve ibadetlerimizde olduğu kadar, insanlarla olan ilişkilerimizde de son derece önemlidir" dedi.

Kaplan, Beypazarı Belediyesi Kapalı Pazar'da düzenlenen programda, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıl dönümünü kutladıklarını ifade ederek, "Aile ve akraba ortamında, komşuluk ve arkadaşlık ilişkilerinde, iş ve ticaret hayatında kısacası hayatın her alanında insanlara karşı samimi davranmak ahlaki bir erdemdir" diye konuştu.

Program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da Hz. Muhammed'in hayatını anlattı.

Beypazarı'nda gördüğü coşkunun, peygamber sevgisinin coşkusu olduğunu anlatan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"İnşallah bu coşku giderek daha da artacaktır. O'nu sevmemek, O'na hayran olmamak mümkün mü? Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'tir. Ne mutlu bizlere ki O'nun ümmeti olarak dünyaya şereflendirildik. "

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, program sonunda Hatipoğlu'na çiçek takdim etti.

Gecede ayrıca çeşitli ilahiler seslendirildi, semah gösterileri yapıldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda Kutlu Doğum Haftası Etkinleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement